Referentie Hollander Techniek

“DIT is goed voor zijn personeel en zijn klanten”

Marco Koorevaar - Referentie Hollander Techniek

Wie                 senior planner Marco Koorevaar
Waar              Hollander Techniek in Apeldoorn

Hollander Techniek is actief op veel verschillende terreinen, zoals industriële automatisering, elektrotechniek, werktuigbouw, retailtechniek, duurzame techniek, beveiliging en ict en zelfs zwembadtechnologie. Hollander Techniek is een landelijk opererend bedrijf met een solide basis en open cultuur. ‘Dat herken ik in DIT,’ zegt senior planner Marco Koorevaar.

“In elf jaar tijd heb ik aardig wat contacten opgedaan in de detacheringswereld. DIT is een betrouwbare organisatie. Hollander Techniek doet al ruim twintig jaar zaken met DIT Bouw en Techniek, dus al ver voor mijn komst. Het is net als Hollander Techniek van oorsprong een familiebedrijf met een lange geschiedenis. Beiden zijn goed voor hun mensen en hun klanten. Er heerst eenzelfde open cultuur. We weten wat we aan elkaar hebben, we vertrouwen elkaar. Hollander staat hoog aangeschreven, werkt voor grote namen en kan geen onnodige risico’s nemen. DIT weet welke mensen bij ons passen en welke eisen wij stellen.

Er zijn samenwerkingsverbanden tussen de verschillende vestigingen van Hollander en DIT. Maar het contact vanuit de hoofdkantoren is altijd blijven bestaan. Eén aanspreekpunt, korte lijntjes. Dat persoonlijke is heel fijn. Doordat we elkaar zo goed kennen, hebben we wat voor elkaar over. Werken is noodzakelijk, maar de mens erachter vinden we evengoed belangrijk. Zo investeert Hollander Techniek net als DIT in het intern opleiden van jong personeel. En DIT heeft gemeende interesse in ons bedrijf. De medewerkers op de vestiging blijven jarenlang op dezelfde plek om een relatie op te bouwen met hun klanten.”

René van Beek

René van Beek

Directielid, verantwoordelijk voor Bouw, Techniek, Industrie en Metaal

Bel me  06-54 29 18 18 
LinkedIn  Connect met René op LinkedIn
e-mail r.v.beek@ditholding.nl
   

Direct personeel aanvragen

Vakmensen nodig op korte of lange termijn? Bijvoorbeeld een ervaren installatiemonteur, elektromonteur, werkvoorbereider, timmerman, lasser of schilder.

Personeel aanvragen