Uitgelicht: SPIE Industry

Als het gaat om kwaliteit van flexibel personeel, is DIT de vaste partner


Wie                 Inkoper Jos Wolkenfelt
Waar              SPIE Industry Arnhem

SPIE is Europees leider van wat betreft diensten op het gebied van elektriciteit, mechanica, HVAC, energie en communicatiesystemen. Het bedrijf, met meerdere vestigingen in Nederland, begeleidt overheden en ondernemingen bij het ontwerp, de realisatie, het gebruik en onderhoud van installaties die minder energie verbruiken. Als het gaat om kwaliteit van flexibel personeel, is DIT de vaste partner.

‘Flexibel personeel met onze disciplines onder één dak’
Vanuit zijn functie als inkoper, werkt Jos Wolkenfelt vijftien jaar samen met DIT. In eerste instantie via de technische dienst van Akzo Nobel. Deze werd later overgenomen door SPIE, waar eveneens zaken werd gedaan met DIT. ‘Behalve dat dit contracten zijn, waar je gebruik van moet maken en dat DIT in de buurt gevestigd is, is het fijn samenwerken. DIT heeft werktuigbouwkunde en elektrotechniek onder één dak, onze disciplines, en dat is een groot voordeel.’

De juiste match
Volgens Jos weet DIT steeds opnieuw de juiste match te maken. ‘Ondanks dat ik twee aanspreekpunten heb, verloopt de communicatie prima en wordt er steeds snel gereageerd. Wij zijn een industriële onderneming. Daar kan je geen mensen uit de utiliteit neerzetten. DIT begrijpt dat zeer goed.’ Dit resulteert in tevredenheid over DIT personeel vanaf de bouwplaatsen.
 
Kijk voor meer informatie over SPIE op: www.spie-nl.com

Meer informatie ?

Neem contact op met een van onze collega's:

Team Metaal

 

René van Beek

René van Beek

Commercieel directeur, verantwoordelijk voor Techniek, Bouw, Industrie en Metaal

Bel me  06-54 29 18 18 
LinkedIn  Connect met René op LinkedIn
e-mail r.v.beek@ditholding.nl
   

Direct personeel aanvragen

Vakmensen nodig op korte of lange termijn? Bijvoorbeeld een ervaren installatiemonteur, elektromonteur, werkvoorbereider, timmerman, lasser of schilder.

Personeel aanvragen

Lees hier onze laatste nieuwsberichten:

Vacatures in de metaal