Referentie Jansen Venneboer

“Altijd de juiste mensen op de goede plek”

Referentie - Jansen Venneboer

Wie                 manager operations John van Mierlo
Waar              Jansen Venneboer in Wijhe, nabij Zwolle

Jansen Venneboer is een technisch kennisintensief bedrijf gespecialiseerd op het gebied van engineering, inspectie, project- en onderhoudsmanagement. Het bedrijf is actief in de marktsegmenten waterbouw, maritiem & offshore, machinebouw en bruggenbouw. DIT Bouw en Techniek Ievert breed inzetbaar personeel op projectbasis.

Het verrast me elke keer weer dat het DIT lukt om op korte termijn breed inzetbare medewerkers te leveren. Regelmatig komt het voor dat we binnen een dag of een paar dagen extra mensen nodig hebben. Of het nu gaat om een toezichthouder, bankwerkers, monteurs of een uitvoerder, op DIT kunnen we rekenen. Ik vind het fijn dat het personeel standaard VCA-gecertificeerd is. Ook is het in sommige gevallen makkelijk dat medewerkers hun eigen uitrusting meenemen en dat ze met eigen vervoer kunnen komen. Met één telefoontje is zo een heel project voorzien van de juiste mensen.

Het is bijzonder dat het DIT-personeel zo goed past binnen onze hands-onmentaliteit en no-nonsensebedrijfscultuur. Net als onze mensen houden de inleners van aanpakken. Op onze beurt zorgen wij ervoor dat ze worden opgenomen in een van onze projectteams. Ze draaien mee alsof het ons eigen personeel is. We gaan respectvol met elkaar om. Daarbij krijgt iedereen de ruimte om zijn of haar talenten optimaal in te zetten. Samen zorgen we ervoor dat een klus wordt geklaard. Wij werken graag samen met DIT en de mensen van DIT komen met plezier bij ons terug.”

Meer informatie ?

Neem contact op met een van onze collega's:

Team Metaal

 

René van Beek

René van Beek

Commercieel directeur, verantwoordelijk voor Techniek, Bouw, Industrie en Metaal

Bel me  06-54 29 18 18 
LinkedIn  Connect met René op LinkedIn
e-mail r.v.beek@ditholding.nl
   

Direct personeel aanvragen

Vakmensen nodig op korte of lange termijn? Bijvoorbeeld een ervaren installatiemonteur, elektromonteur, werkvoorbereider, timmerman, lasser of schilder.

Personeel aanvragen

Lees hier onze laatste nieuwsberichten:

Vacatures in de metaal