Uitgelicht: Strukton Civiele projecten

DIT belooft niets wat het niet kan waarmaken

Referentie Strukton Civiel

Wie                 cao coördinator en staalspecialist André Pieterson
Waar             
Strukton Civiel Projecten in Utrecht, onderdeel van Strukton Groep


Strukton Civiel Projecten ontwikkelt, realiseert en beheert grootschalige infraprojecten. Vanaf de eerste planfase tot en met de uiteindelijke exploitatie. Met een aantal partners werkt het aan grote projecten zoals de verbreding van de A15 bij Rotterdam en De Groene Loper in Maastricht. Via DIT Bouwcontact werkt Strukton nog op een andere manier samen met deze collega-organisaties.


DIT Bouwcontact zorgt ervoor dat onze mensen aan het werk blijven en dat wij altijd over voldoende personeel beschikken. Dat betekent dat wij bij een overschot aan personeel onze mensen kunnen inzetten bij collega-bedrijven en andersom. Dat vinden wij belangrijk omdat het vakmanschap in de civiele branche schaars is. Door onze mensen aan het werk te houden, houden we de kwaliteit in stand. Bouwcontact helpt ons uitstekend bij de bemiddeling. Het heeft een uitgebreid netwerk van gerelateerde bedrijven en een uitstekend overzicht van beschikbare medewerkers of ploegen. Als ik zelf zou moeten gaan bellen, zou me dat veel teveel tijd kosten.

Wij zijn zuinig op ons personeel. Dat weet DIT Bouwcontact en daarom is er altijd persoonlijk contact tussen ons. Er worden gerichte vragen gesteld om onze behoeften in kaart te brengen. Met de informatie die wij verschaffen gaan de bemiddelaars op zoek naar personeel of bedrijven die onze vakmensen kunnen inzetten. Het gebeurt ook dat ik rechtstreeks contact heb met een partner. Bouwcontact zorgt dan voor een juiste afwikkeling. Het belooft niets wat het niet kan waarmaken. Bovendien voorkomt het een gedeeltelijke leegloop van vakmanschap in de civiele bouw. Daarmee neemt DIT Bouwcontact een deel van mijn personeelszorgen weg.”

Meer informatie?

Neem contact op met een van onze collega's:

Team Bouw

René van Beek

René van Beek

Commercieel directeur, verantwoordelijk voor Techniek, Bouw, Industrie en Metaal

Bel me  06-54 29 18 18 
LinkedIn  Connect met René op LinkedIn
e-mail r.v.beek@ditholding.nl
   

Direct personeel aanvragen

Vakmensen nodig op korte of lange termijn? Bijvoorbeeld een ervaren installatiemonteur, elektromonteur, werkvoorbereider, timmerman, lasser of schilder.

Personeel aanvragen

Lees hier onze laatste nieuwsberichten:

Vacatures in de bouw