Vaktalent Heilijgers

“DIT denkt in kansen en oplossingen”

Referentie Heijlijgers

Wie                 projectleider Alex Stevens
Waar              Heilijgers Bouw in Amersfoort


Heilijgers Bouw is een bouw- en projectontwikkelingsbedrijf dat ook het beheer en onderhoud van vastgoedobjecten verzorgt. Projectleider Alex Stevens zweert bij de continuïteit die DIT Bouwcontact biedt.


Het lidmaatschap van DIT Bouwcontact zorgt voor continuïteit in onze organisatie. De bouw kenmerkt zich door pieken en dalen. Dat betekent dat we soms een overschot aan personeel hebben en andere keren een tekort hebben aan mensen. DIT Bouwcontact zorgt ervoor dat onze mensen in minder goede tijden aan het werk blijven en dat wij snel extra personeel kunnen inzetten als dat noodzakelijk is. Het lukt  DIT Bouwcontact vrijwel altijd om de juiste mensen te vinden die voldoen aan onze vraag. Het landelijke netwerk van aangesloten aannemers en de regionale aanwezigheid speelt hierin een grote rol. Op deze manier kan DIT snel schakelen.

Voor mij is DIT dé specialist in het in- en uitlenen van personeel. Naast gedegenheid en professionaliteit wordt er proactief meegedacht. De kracht van mijn contactpersonen is het denken in kansen en oplossingen. Elke twee weken polsen zij of ik nog vragen of wensen heb. Ze komen langs om hun personeel te begeleiden. Ja, dat klinkt misschien gek, maar DIT gaat verder dan het versturen van een cv’tje. Voordat ze iemand onze kant uitsturen, is er een voorselectie geweest. De mensen die voor ons komen werken zijn niet alleen vaklieden, ze sluiten vaak naadloos aan bij onze bedrijfscultuur. Ik vind DIT Bouwcontact een uniek concept. DIT onderscheidt zich hiermee van andere detacheringsbedrijven.”

Meer informatie?

Neem contact op met een van onze collega's:

Team Bouw

René van Beek

René van Beek

Commercieel directeur, verantwoordelijk voor Techniek, Bouw, Industrie en Metaal

Bel me  06-54 29 18 18 
LinkedIn  Connect met René op LinkedIn
e-mail r.v.beek@ditholding.nl
   

Direct personeel aanvragen

Vakmensen nodig op korte of lange termijn? Bijvoorbeeld een ervaren installatiemonteur, elektromonteur, werkvoorbereider, timmerman, lasser of schilder.

Personeel aanvragen

Lees hier onze laatste nieuwsberichten:

Vacatures in de bouw