Referentie HOKA

“DIT heeft de juiste mensen in de kaartenbak”

Referentie HOKA

Wie                 vestigingsleider Dirk Jan Bosma
Waar              HOKA Verkeerstechniek in Drachten, onderdeel van BAM Wegen

Al dertig jaar bedenkt, ontwerpt en installeert HOKA Verkeerstechniek oplossingen om een vlotte verkeersdoorstroom en verkeersveiligheid te realiseren. HOKA is een bedrijf dat elk jaar tussen april en eind december extra monteurs inzet van DIT Personeel.


“Ik werk al heel lang samen met DIT Personeel. Toen ik twee jaar geleden bij HOKA aan de slag ging heb ik mijn contacten bij DIT meeverhuisd. De detacheerder heeft zich in de loop van de jaren vrijwel als enige in zijn sector toegelegd op de verkeerstechniek. In het noorden van het land staat DIT hierom bekend. Ruim tien jaar geleden was de verkeerstechniek een markt die nog onbekend was in de uitzendbranche. DIT is daar heel slim ingesprongen. Daardoor hebben zij een groot bestand opgebouwd met kwalitatief hoogwaardig personeel en kunnen zij snel hun mensen inzetten.

Ik vind het heel fijn dat ik een vast aanspreekpunt heb. Mijn contactpersoon heeft zich verdiept in onze werkzaamheden en onze bedrijfscultuur. Hij heeft aan één woord genoeg omdat het profiel van de mensen die wij zoeken bij hem bekend is. Met name het verantwoordelijksheidsgevoel vind ik belangrijk vanwege de risicovolle omstandigheden bij het werken aan de weg. Een kandidaat leveren is niet zo moeilijk, het is de kunst een goede kandidaat voor te dragen. Die kunst verstaat DIT. Ontzorgen is een modewoord, maar het is zonder meer van toepassing op de mensen van DIT. Tjonge, wat zijn zij servicegericht bezig. Zelfs in de winter staat mijn contactpersoon op de stoep: “En Dirk Jan, heb je alweer mensen nodig?”

Meer informatie?

Neem contact op met een van onze collega's:

Team Bouw

René van Beek

René van Beek

Commercieel directeur, verantwoordelijk voor Techniek, Bouw, Industrie en Metaal

Bel me  06-54 29 18 18 
LinkedIn  Connect met René op LinkedIn
e-mail r.v.beek@ditholding.nl
   

Direct personeel aanvragen

Vakmensen nodig op korte of lange termijn? Bijvoorbeeld een ervaren installatiemonteur, elektromonteur, werkvoorbereider, timmerman, lasser of schilder.

Personeel aanvragen

Lees hier onze laatste nieuwsberichten:

Vacatures in de bouw