DIT Bouwcontact

Het personeelsprobleem van aannemer A kan een oplossing zijn voor aannemer B. DIT Bouwcontact bemiddelt tussen haar leden en zorgt voor de contractuele afhandeling. Zo hoeft u niet meteen afscheid te nemen van uw personeel of ze direct aan te nemen bij tijdelijke personeelsschommelingen.

Collegiale in- en uitleen

DIT Bouwcontact is een ervaren speler op het gebied van collegiale bemiddeling in flexibele arbeid. Naast specifieke kennis van de functies in de bouw zijn we ook op de hoogte van de actuele vraag- en aanbodsituatie per regio.
Lees meer

Op zoek naar UTA Personeel?

Naast het bemiddelen van bouwplaatspersoneel, helpen wij hoofdaannermers met het invullen van de vraag naar UTA personeel. Functies zoals werkvoorbereiders, uitvoerders, calculatoren en projectleiders zijn bekend terrein voor ons! Ook als het gaat om deze functies maken we graag voor u de juiste match.
Lees meer

Zoek je een uitdagende kaderfunctie? 

Het is heel simpel. Je bent een ervaren bouwkundige. Of een starter met doorgroeipotentie. En je wilt aan de slag. Bij DIT kan dat. Je kunt bij ons werken voor gerenommeerde hoofdaannemers. Projecten die bij je passen. Bovendien zorgen wij er samen met jou voor dat je steeds verder komt. Wil je bijvoorbeeld werken als uitvoerder, werkvoorbereider, projectleider of calculator? Wij regelen het. Op één voorwaarde: dat je net als wij van aanpakken weet.
Lees meer

Meer weten hierover?

Neem contact op met een lid van ons gespecialiseerde sales team.

Stefan Andeweg

Stefan Andeweg

Recruiter Bouwcontact

Bel me  06-20 74 08 22 
LinkedIn  Connect met Stefan op LinkedIn
e-mail
s.andeweg@ditbouwcontact.nl
   

UTA Vacatures

Nieuws

Lees hier het nieuws uit uw branche.