Extreem goed geregeld.

Vacatures in de elektrotechniek, installatietechniek, bouw, afbouw, metaal en civiel & infra.

Technisch werk voor vakkrachten

Vacatures in de elektrotechniek, installatietechniek, bouw, afbouw, metaal en civiel & infra.

Bij DIT Personeel hebben wij technische vacatures voor ervaren en beginnende vakkrachten. In de vakgebieden elektrotechniek, installatietechniek, bouw, afbouw, metaal en civiel & infra hebben wij altijd werk. Voor vakkrachten van DIT hebben wij het extreem goed geregeld. Jij doet gewoon je werk en wij zorgen voor de rest. Wij regelen bijvoorbeeld je kleding en PBM's. Maar ook wekelijks stipte en correcte betalingen, het beste materiaal en continuïteit in je werk.

Op zoek naar technische vakkrachten?

Van elektromonteurs tot schilders

Bij DIT Personeel verbinden we vakkrachten aan onze opdrachtgevers in de sectoren Techniek, Bouw, Metaal en Schilders. Dat doen wij sinds 1992. Met ons landelijke netwerk van vestigingen bieden wij altijd werk in de buurt. De werving, selectie en het opleiden van vakkrachten zit in onze genen. Wij gaan voor kwaliteit en dat zie je terug in alles; van stipte en correcte verloning, benodigde certificeringen tot professionele en veilige materialen en gereedschappen voor onze vakkrachten.

Laat zien waar jouw talent ligt

Met een vakopleiding bij DIT

Heb je een technische vooropleiding gevolgd en wil je verder? Werk je al in de elektrotechniek, installatietechniek, bouw, afbouw of metaal en wil je een BBL-opleiding volgen? Die kan je volgen bij DIT Vakopleidingen! Werken én leren met een erkend diploma als eindresultaat. Dáár komt het op neer. Als je kiest voor DIT Vakopleidingen kies je voor leren in een betaalde baan met een door ons verzorgde opleiding.

Het is extreem goed geregeld

Altijd het juiste werk

Wij zoeken voor onze vakkrachten altijd het juiste werk. Hierin zijn we simpelweg heel goed, omdat we onze vakkrachten persoonlijk kennen en hun wensen ons aan het hart gaan.

Continuïteit en zekerheid

Wie kiest voor een baan via DIT kiest automatisch voor continuïteit en zekerheid. Bij ons is het namelijk extreem goed geregeld want wij vinden in ons grote klantennetwerk altijd werk dat bij jou past!

Toegang tot vakopleidingen

Wij geloven in ontwikkeling van onze vakkrachten. Door te investeren in je toekomst vergroot je je kansen op goed betaald werk. Bij DIT Personeel kun jij je talenten ontwikkelen en, je kennis en vaardigheden vergroten.