Meer opdrachten, meer zekerheid

Uitdagende opdrachten en snel weten waar je aan toe bent? Geen gedoe met wet- en regelgeving, geen zorgen over de betaling? Meld je aan bij DIT ZZP. Voor goed omschreven opdrachten in Techniek, Bouw, Engineering, Industrie, Metaal en de Schildersbranche.

Garantie op tijdige en correcte betaling

Met DIT ZZP kun jij vol focussen op je werk. Je krijgt toegang tot opdrachten bij bedrijven die van ons de garantie krijgen op honderd procent naleving van de geldende wet- en regelgeving. Dat vergroot je kansen.

DIT ZZP voor jou

  • Introductie bij opdrachtgevers in de Techniek, Bouw, Engineering, Industrie, Metaal en Schildersbranche
  • Werkbeschrijving en tariefonderhandeling
  • Selecteren en opstellen van de juiste modelovereenkomst
  • Support bij de facturering
  • Garantie op tijdige en correcte betaling*

*   Betaaltermijn aan zzp'er 14 dagen  Gratis!
*   Betaaltermijn aan zzp'er 28 dagen   € 0,50 bonus op je uurtariefAfgestemd met de Belastingdienst

Onze werkwijze is goedgekeurd door de NBBU (Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen) en kortgesloten met de Belastingdienst. Dat biedt zekerheid aan zowel onze opdrachtgevers als aan jou, vakman en zzp’er. Wat er in de toekomst ook verandert.

Meld je aan en draai kosteloos mee in onze pool van gekwalificeerde zzp’ers. Zodra wij een opdracht binnenkrijgen, die aansluit op jouw zzp-profiel, ontvang je automatisch bericht. Kijk geregeld op deze site, want onze vaste klanten kunnen hun opdrachten zelf bij ons plaatsen.

Geen drempels

DIT ZZP neemt de drempels tussen opdrachtgevers en zzp’ers weg. Meld je aan bij onze zzp-pool en vergroot je kans op uitdagende opdrachten.

Aanmelden zzp-pool

Opdrachtgevers

Opdrachtgever? DIT ZZP neemt de drempels tussen opdrachtgevers en zzp’ers weg. Lees meer over hoe wij dat doen.

Voor opdrachtgevers

Meer informatie

Onze sectorspecialisten van Techniek, Bouw, Metaal en Schildersbranche selecteren voor jou opdrachten die aansluiten op je ervaring en specialisme(n). Ook kun je bij ons terecht voor adviezen. Neem contact met ons op voor een persoonlijke toelichting.

Bel me  088 4949 500
e-mail info@ditzzp.nl