DIT is ons MVO-beleid

DIT Personeel staat voor open, eerlijke samenwerking. Met opdrachtgevers, collega's en vaktalenten. Binnen duurzame relaties, waarin continuïteit geborgd is. Winstgevendheid is belangrijk, maar de klantbeleving is maatgevend. We geven ons rekenschap van de impact van onze bedrijfsactiviteiten op mens en milieu. Dat ligt vast in ons MVO-beleid en SROI.

People, Planet, Profit. De pijlers onder duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Winst maken – Profit – is een voorwaarde voor continuïteit. Tegelijkertijd hechten wij aan onze maatschappelijke plicht om winstdoelstellingen te toetsen aan onze verantwoordelijkheid voor mens en milieu.

People

Ons bedrijf drááit om mensen! Bij ons staan de vakmensen die zich dagelijks voor onze opdrachtgevers inzetten op een voetstuk. Ze krijgen de kans hun kennis en ervaring te vergroten. Ze kunnen rekenen op een eerlijke beloning, goede uitrusting en veilige werkomstandigheden. We zijn wars van discriminatie en voor een inclusieve arbeidsmarkt. Samen met onze klanten maken we werk van Social Return om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt betere kansen te bieden.

Planet

We zijn zuinig op onze planeet, stimuleren duurzaam energiegebruik en gaan efficiënt om met grond- en afvalstoffen. We kijken naar de keten en nemen samen met onze medewerkers, vakmensen, leveranciers en opdrachtgevers onze verantwoordelijkheid voor het milieu.

Profit

Bij DIT Personeel is winstgevendheid onlosmakelijk verbonden met innovatief, open en integer zaken doen. We investeren in relaties, stellen onze klanten en vakmensen centraal, en dragen onze MVO-ambities en –beleidsvoornemens actief uit.

MVO is voor ons even vanzelfsprekend als de excellente dienstverlening aan onze klanten en de vakmensen van DIT Personeel. MVO zit ingebakken in onze dagelijkse bedrijfsvoering die we stap voor stap verder verduurzamen.

SROI

Social return on investment (ookwel SROI of social return genoemd). Een wens vanuit uw eigen MVO beleid? Of een eis, de bekende 5% regel van de aanneemsom. Wat uw reden ook is om met social return kandidaten te werken, SROI is niet alleen een belangrijke maatschappelijke opdracht. Maar vooral ook een lastige materie vol met regelgeving, ingewikkelde subsidies en andere administratieve rompslomp. Dan is het fijn om samen te werken met een partij die verstand van zaken heeft gecombineerd met de juiste contacten en ervaring uit de praktijk.

Lees meer over ons SROI-beleid

Meer weten over ons MVO-beleid?

Wilt u weten hoe wij elkaar kunnen aanvullen en versterken? Neem contact op met:

René van Beek

René van Beek

Commercieel directeur, verantwoordelijk voor Techniek, Bouw, Industrie en Metaal

Bel me  06-54 29 18 18 
LinkedIn  Connect met René op LinkedIn
e-mail r.v.beek@ditholding.nl