Bekijk onze vacatures:

Resultaten 1 tot 5 van 1135

RSS

Vaktalent Jorn:

‘Ik weet nu wat ik heb’

jorn referenties vaktalenten

Wie                Jorn - Timmerman

Met volop werk in de bouw, komen bedrijven met de mooiste beloften. Jorn Dijkstra, timmerman bij DIT Personeel, trapt er niet in. Hij zegt resoluut: “Ik weet nu wat ik heb. Aan allerlei mooie beloften heb ik niets.”

 Wat heb je dan?

Jorn: “Op de eerste plaats mooi, gevarieerd werk. Ik zit momenteel in de renovatie, bij Hazenberg Bouw in Vught. Ik ben nu net bezig met plinten. Pas nog een schitterende koof mogen maken, echt genieten. Hoe moeilijker de hoekjes, hoe groter de uitdaging. Wat is er nou mooier dan met je handen iets presteren waar je trots op kunt zijn.”

“Bij DIT Personeel heb ik de garantie op werk en inkomen. Ik zit hier al een paar jaartjes en ben altijd fijn behandeld. Waarom zou ik dan kiezen voor iets wat ik niet ken en waar je maar moet afwachten of het naar je zin is? DIT heeft me pas nog de mogelijkheid geboden om een opleiding tot allround timmerman te volgen. Een mooi aanbod, want er zijn nog steeds timmerfoefjes die ik niet onder de knie heb. Bovendien wil ik de juiste papieren op zak hebben. DIT is altijd win-win.”

Jorn Dijkstra, 43 jaar en woonachtig in Eindhoven, heeft er al diverse beroepen opzitten. Hij was onder meer fietsenmaker en heftruckchauffeur. Zijn hart ligt bij het fijnere aftimmerwerk. “Ik zou liegen als ik zeg dat ik elke dag fluitend naar mijn werk ga, maar dat scheelt niet veel.” Zijn vrije tijd brengt Jorn dikwijls door met zijn vriendin. Daarnaast sleutelt hij graag aan motoren en steekt hij veel tijd in het opknappen van zijn huis. “Het heeft zijn voordelen als je graag dingen maakt.”

Over zijn verbintenis met DIT Personeel is Jorn dik tevreden. “Het zijn fijne mensen die je echt wat gunnen, je krijgt goeie spullen mee naar je werk. Ze zijn nergens te flauw voor. Mijn VCA-certificaat heb ik op kosten van DIT behaald en ze gaan mijn opleiding regelen. Dat moet ik bij andere bedrijven allemaal nog maar zien gebeuren.”