Bekijk onze vacatures

Resultaten 1 tot 5 van 789

RSS

Vaktalent Glenn:

"Ik zit goed bij DIT"

glenn referenties vaktalenten

Wie: Glenn - Loodgieter

Hij weet wat het is om zonder werk te zitten. Het overkwam hem tijdens de crisis. DIT Personeel bracht uitkomst. Hij weet ook dat hij nu als goede, gediplomeerde loodgieter overal terecht kan. “Bedrijven trekken aan je”. Maar Glenn Gerritsen blijft bij DIT. “Ik zit er goed. Met het vooruitzicht op een vast contract.”

“Bij DIT zijn ze altijd open en eerlijk. Ik weet waar ik aan toe ben. DIT probeert altijd werk voor me te vinden dat past bij wat ik graag doe, als het even kan bij Enschede, waar ik woon. Maar ik ben ook beschikbaar voor projecten verder van huis. De reisuren worden netjes vergoed. Dat is beter dan tijdens de crisis. Je kunt vaak kiezen, trouwens: reizen of ‘in de kost’. Dan zit je met collega’s in een hotel of vakantiepark. Zo heb ik collega’s leren kennen waar ik nog steeds een biertje mee drink.”

‘Ik ben flexibel en overal inzetbaar’

Glenn (26) is soms een halfjaar en soms zelfs een jaar van huis. Afhankelijk van de duur van een project. Geen probleem. “Ik ben vrijgezel en woon nog bij mijn ouders. Ik ben dus flexibel en overal inzetbaar. Maar het liefst werk ik natuurlijk in mijn eigen regio. Daar ken ik de weg en daar zitten mijn vrienden.”

Het gereedschap waar DIT Personeel zijn mensen mee op pad stuurt, wordt steeds beter. Glenn: “De eerste jaren ontbrak er wel eens iets. Dat werd dan wel meteen aangevuld, maar het is vervelend om in het werk zonder te zitten. Ook nu denk ik wel eens: die of die sleutel of een goede slijptol zou geen overbodige luxe zijn. Dat weten ze dan, bij deze.”

             ‘Bij DIT Vakopleidingen, uiteraard’

 Glenn houdt van zijn vak en gaat met plezier naar zijn werk. Voor de lunch gaan er gemiddeld vier sneeën brood en wat fruit mee. Onlangs besloot Glenn om er nog een vak bij te leren. In september begint hij aan zijn lasopleiding. Waar? Glenn: “Domme vraag. Bij DIT Vakopleidingen, natuurlijk.”