Bekijk onze vacatures

Resultaten 1 tot 5 van 1216

RSS

Vaktalent Royke:

"Ik houd van de afwisseling en de zekerheid van goede projecten"

Referentie Roy

(Rechts: Vaktalent Royke - Links: Accountmanager Rens Beerlink)

Wie                Royke - Elektromonteur

Royke Ramman (25) kan tegen een stootje. Vier avonden per week staat hij als wedstrijdbokser in de ring. Twee avonden zit hij met collega-technici ‘in de klas’. Royke: “Best pittig bij een 40-urige werkweek, maar ik wil het beste uit mezelf halen.”

“Ik ben begonnen met IT, maar overgeschakeld op elektrotechniek. Omdat ik het liefst met mijn handen bezig ben. DIT heb ik in juni 2016 via een studiegenoot leren kennen. Ik kon meteen meedraaien op een project en de vakopleiding tot eerste monteur volgen. Ik werk nu bij het Internationale Studentenhuis TU Delft. Mijn volgende project is in Leiden.”

“Ik houd van afwisseling en van de zekerheid dat er altijd goede projecten zijn. Mijn begeleider weet wat ik kan en wil. Dat is erg motiverend. Wat ik ook mooi vind, is dat ik werk met het nieuwste gereedschap. Ontbreekt er iets, dan hoef ik maar te bellen of te appen. Je wordt serieus genomen en dat is een goed gevoel.”

“De toekomst? Deze studie afmaken en dan verder. Zo snel mogelijk in vaste dienst. Dan kan ik bouwen aan mijn toekomst; een huisje kopen, je kent dat wel. Ook wat dat betreft, reken ik op DIT.”