Werken bij DIT Personeel

Bij DIT Personeel gaan we 100% voor vaktalent. In de Techniek, Bouw, Industrie, Engineering, Metaal en Schildersbranche. Wij hebben passie voor het vak en vreten ons in in de wereld van onze klanten en vaktalenten. Wil jij jouw passie en talenten bij ons inzetten. Bekijk onze interne vacatures!

Paul Verstegen

Paul Verstegen

Recruiter Techniek Zuid

"Ik vind het vooral leuk dat ik de hele dag verschillende kandidaten spreek en hun verhaal hoor. Proberen te begrijpen wat iemand drijft in zijn werk en wat bij hem zou passen!"

Lees het verhaal van Paul

 

Madelief Blommert

Madelief Blommert

Recruiter Techniek West

"Sinds ik werd bij DIT Personeel ben ik ontzettend gegroeid op professioneel gebied."

Lees het verhaal van Madelief

 

Kayoma Brussen

Kayoma Brussun

Recruiter Techniek Midden

"Ik ben erg blij dat ik deze kans heb aangepakt. En ik kan niet wachten om mijzelf verder te ontwikkelen. Ik zeg met trots een medewerker van DIT Personeel!"

Lees het verhaal van Kayoma 

MinkezW

Minke van Puijenbroek

Senior Recruiter

"Het is iedere dag weer een uitdaging om deze toppers te vinden en binden, want waar vinden we ze? Welke kanalen bewandelen we?"

Lees het verhaal van Minke

 

Wijnand de Vries

Wijnand de Vries

Regiomanager

" Team DIT Bouw Noord heeft enthousiasme en plezier hoog in het vaandel staan. We zijn als team vaak op de Bouw te vinden, zo houden we feeling met de werkvloer en bouwen we relaties op met onze vaktalenten en klanten."

Lees het verhaal van Wijnand

 

Brian Hauwert

Brian Hauwert

Junior Accountmanager Techniek Midden

"Heel blij ben ik met de overstap naar DIT Personeel – wat een mooie uitdaging: werken als accountmanager bij een van de grootste vakspecialisten in de personele dienstverlening. "

Lees het verhaal van Brian