Werken bij DIT Personeel

Bij DIT Personeel gaan we 100% voor vaktalent. In de Techniek, Bouw, Industrie, Engineering, Metaal en Schildersbranche. Wij hebben passie voor het vak en vreten ons in in de wereld van onze klanten en vaktalenten. Wil jij jouw passie en talenten bij ons inzetten. Bekijk onze interne vacatures!

Kayoma Brussen

Kayoma Brussun

Accountmanager Techniek Midden

"Ik ben erg blij dat ik deze kans heb aangepakt. En ik kan niet wachten om mijzelf verder te ontwikkelen. Ik zeg met trots een medewerker van DIT Personeel te zijn en hoop nog een lange tijd met plezier en succes bij dit bedrijf door te gaan."

Lees het verhaal van Kayoma 

 

Shane van der Laan

Shane van der laan

Accountmanager Metaal Zuidwest

"Wij kunnen het verschil maken voor zowel klanten als vaktalenten. DIT maakt het verschil: de focus die wij hebben. Puur gericht op de sector Metaal gecombineerd met de persoonlijke opgedane technische kennis. Dat maakt ons tot een volwaardig gesprekspartner en adviseur."

Lees het verhaal van Shane

Monique van der Nat

Monique van der Nat

Senior Accountmanager
Techniek ZuidWest

" In de functie van Senior Accountmanager ben ik de spil tussen vaktalent en opdrachtgever. Het is aan mij om een goede match te maken tussen die twee. In de huidige markt, waar veel schaarste is, blijft dat een uitdaging. Des te groter is de voldoening als het lukt!."

Lees het verhaal van Monique

 

Milan Bovenhuis

Milan Bovenhuis

Recruiter Bouw & Techniek Noord

"Bij DIT Personeel staat de kandidaat centraal! Wij werken met elkaar en voor elkaar, dat vind ik belangrijk.Daarnaast heb ik alle vrijheid om activiteiten te initiëren die ertoe bijdragen dat ons kandidatenbestand goed gevuld is!"

Lees het verhaal van Milan

Vacatures DIT Personeel

Wij zijn altijd op zoek naar winnaars die met onze organisatie mee willen groeien. Wil jij bijvoorbeeld als Accountmanager of Recruiter aan de slag in een van onze vakgebieden? Bekijk dan onze interne vacatures en solliciteer direct!

Bekijk onze interne vacatures

Staat jouw vacature er niet tussen? Neem direct contact op met:

Marie Louise van Geelen

  Marie-Louise van Geelen

  Corporate Recruiter

Bel me  06-12335434
LinkedIn  Connect met Marie-Louise op LinkedIn
e-mail m.v.geelen@ditholding.nl