Monique aan het woord

Na mijn opleiding vroeg een kennis aan mij of ik bij DIT wilde werken. Daar hoefde ik niet lang over na te denken. Op 14 november 1997 ben ik begonnen, 20 jaar geleden. Inmiddels een van de oudgedienden bij DIT. In die 20 jaar is er veel veranderd, dat kan ook niet anders bij een organisatie zoals DIT. DIT is namelijk altijd in beweging, op zoek naar kansen en blijft zich continu professionaliseren.

In de functie van Senior Accountmanager ben ik de spil tussen medewerker en opdrachtgever. Het is aan mij om een goede match te maken tussen die twee. In de huidige markt, waar veel schaarste is, blijft dat een uitdaging. Des te groter is de voldoening als het lukt!

Als mensen mij vragen waarom ik zolang bij DIT werk, dan is het antwoord simpel: ik vind mijn werk nog steeds hartstikke leuk! Geen dag is hetzelfde, er gebeurt altijd wel iets dat niet te voorzien is. Soms zitten er behoorlijke pittige uitdagingen tussen en als die opgelost worden, dan geeft dat een enorme kick. Het leukste aan mijn werk is het contact met mensen: medewerkers waar je een band mee opbouwt en de opdrachtgevers die je alles gunnen, daar doe ik het voor. Daarnaast werk ik in een geweldig leuk team. Wij staan altijd voor elkaar klaar, kunnen over alles sparren en elkaar voorzien van adviezen. Bovendien is ons team gepassioneerd, gemotiveerd en dat stralen we ook uit naar onze opdrachtgevers en medewerkers. Het zorgt ervoor dat we alert zijn op kansen en ontwikkelingen in de markt. Dat stimuleert je om er keihard voor te gaan!