Minke aan het woord

Sinds maart ben ik als Senior Recruiter werkzaam bij DIT Holding op de afdeling Centraal Recruitment. In mijn functie ben ik nauw betrokken bij de recruiters die werkzaam zijn op onze vestigingen door het land. Voor hen ben ik het eerste aanspreekpunt en faciliteer ze waar nodig. Met alle vragen omtrent recruitment kunnen ze bij mij terecht. Het verschilt per recruiter waar ondersteuning/begeleiding nodig is. Ik kan oprecht zeggen dat geen dag hetzelfde is. Het is iedere keer weer opnieuw een uitdaging! Vaktalenten in de Techniek, Bouw, Industrie, Engineering, Metaal en Schildersbranche zijn schaars. Er is creativiteit nodig om de toppers aan ons te binden. Samen met de recuiters bedenken we de leukste wervingscampagnes en bezoeken we externe partijen die ons kunnen ondersteunen bij het vinden van vaktalenten. Daarnaast nemen wij deel aan inspiratiedagen en beurzen. Zo zijn we zo veel mogelijk in beeld.

Naast mijn werkzaamheden voor Centraal Recruitment, ben ik samen met Fleur Appeldoorn (HRM) verantwoordelijk voor het recruiten van medewerkers voor DIT Holding. Gezien de sterke groei en ontwikkelingen van onze organisatie zien en spreken we veel talenten die met ons mee willen groeien. Iedere dag is het weer een uitdaging om deze toppers te boeien en te binden, want waar vinden we deze toppers? Welke kanalen boren wij hiervoor aan? Welke campagne ontwikkelen wij samen met Marketing? Past de kandidaat binnen het team? Deze vragen houden ons dagelijks bezig. 

Binnen DIT Holding krijg ik enorm veel vrijheid en vertrouwen om zelfstandig invulling te geven aan mijn functie. Je wordt gestimuleerd om out of the box te denken en eigen initiatieven aan te dragen. Ontwikkeling staat voorop en persoonlijke groei valt onder de belangrijkste kernwaarden binnen DIT Holding. Naast hard werken is er zeker tijd voor ontspanning en een lolletje. Dit maakt werken bij DIT Holding zo uitdagend en zorgt ervoor dat ik iedere dag met veel plezier naar mijn werk ga.

Wil jij ook deel uit maken van onze organisatie? Je bent altijd welkom!

MinkezW

Minke van Puijenbroek

Senior Recruiter

Bel me  06 - 23502861
LinkedIn  Connect met Minke op LinkedIn
e-mail m.v.puijenbroek@ditholding.nl
   

DIT Personeel Vacatures