Referentie Gerco Cloo

gerco website referentie

Wie: Gerco Cloo
Bouwjaar: 1985 Woont met vrouw en kind in Keunre en is gek van motorsport
Wat: Leergang Servicemonteur
Waar: Strukton Noord, Leeuwarden

“Ik zit nu vijf jaar bij DIT Personeel en dat bevalt goed. Het is te gek wat er allemaal voor me wordt geregeld. Dankzij DIT kon ik bij Strukton Noord in Leeuwarden aan de slag als assistent-monteur. En nu krijg ik van beide de kans om mijn servicemonteursdiploma te halen. Hoe ik mezelf motiveer? Ik wil verder in het leven, ik wil verder in de techniek. Het werk doe ik al. Alleen het officiële papiertje ontbrak nog.”

“Die combinatie van werken en leren is aan de ene kant ideaal. Zo kun je de theorie toetsen aan de praktijk. En andersom. Aan de andere kant is het best pittig. Ik draai stevige werkdagen, ga wekelijks middag en avond naar ROC De Friese Poort in Leeuwarden, en ben nog eens 20 uur per week kwijt aan zelfstudie. Maar ik ben eraan begonnen, dus maak ik het af. En ik weet dat er een vast contract op me wacht zodra ik mijn diploma op zak heb.”

“De contacten met Michael Brummel, mijn studiebegeleider, zijn niet veelvuldig, maar wel effectief. Ik vind dat ik mezelf moet redden. Maar laatst zat ik even vast. Met het maken van verslagen. Eén WhatsAppje en Michael stond meteen klaar om de motor weer aan de praat te helpen. Bij het inplannen van praktijkdagen houdt hij goed rekening met mijn agenda. Het geeft een prettig gevoel dat er altijd iemand is met verstand van techniek en onderwijs, die je op elk moment kunt bellen of appen.”

“Dat het zwaar zou worden, wist ik van tevoren. Daar was Michael meteen helder over. Maar ik heb het ervoor over. Ik ben van het slagersvak overgestapt op de techniek. Ik ben in mijn element in dit vak. Werken met mijn handen, dingen maken. Echt iets voor mij. Dat DIT Personeel ziet dat ik het naar mijn zijn heb en in mij investeert, is geweldig.”

Jezelf verbeteren, je talenten aanspreken een vaardigheden vergroten. 

Bekijk de BBL-opleidingen

Werken én leren. Dan kan via een BBL-opleiding. Benieuwd naar ons aanbod aan BBL vacatures?

Vacatures BBL

Vragen over DIT Vakopleidingen?

Robby Maas      

 Robby Maas

 Manager DIT Vakopleidingen

Bel me  06-20 03 73 64
e-mail  r.maas@ditvakopleidingen.nl