Referentie Easy Montage & Techniek:

easy montage referentie dit vakopleidingen

‘Opleiden is essentieel in modern personeelsbeleid, maar we zijn zelf te klein om dat goed te begeleiden.’

Wie: Michelle Agterdenbosch
Wat: Coördinator Service, Beheer en Onderhoud
Waar: Easy Montage & Techniek, Rijswijk

“Het is de eerste keer dat één van onze medewerkers op deze manier een diploma haalt en kan doorstromen. We zijn daar erg trots op. Het past bij de verdere professionalisering van ons personeelsbeleid. De ervaringen zijn zo goed, dat we kort geleden nog twee medewerkers hebben gekoppeld aan DIT Vakopleidingen.”

“De wens om zich verder te ontwikkelen in Installatietechniek en door te groeien, leefde al langer bij de betreffende medewerker. Wij wisten simpelweg niet hoe we dat vorm moesten geven. We zijn te klein en te druk om zelf de regie te voeren. Opleiden werkt alleen als de begeleiding optimaal is. DIT Vakopleidingen weet precies de weg. Dat scheelt ons heel veel tijd en zorg.”

“De kracht van DIT Vakopleidingen? Die begint met de intake. De jongens wordt precies verteld wat ze te wachten staat. Leren naast je werk is zwaar en de werkelijkheid wordt niet mooier gemaakt dan hij is. Het advies is eerlijk en kan ook luiden: begin er niet aan. De praktijkbegeleiders weten goed in te schatten wat iemand aankan. Tijdens het leertraject zitten ze er bovenop, óók als zich knelpunten voordoen. De terugkoppeling die ik kreeg van onze medewerker is erg positief

“Voor ons is het van grote waarde dat we weten dat we op deze manier succesvol met DIT Vakopleidingen kunnen samenwerken. Het werk in de montage is fysiek erg zwaar. Om medewerkers vast te houden, zeker in deze tijd, is het van belang dat ze tijdig doorstromen naar onze installatietak. Zonder de juiste diploma’s lukt dat niet. Met DIT Vakopleidingen als verlengstuk van onze personeelsafdeling, vullen we de leerbehoefte op maat in.”

Vragen over DIT Vakopleidingen?

Robby Maas      

 Robby Maas

 Manager DIT Vakopleidingen

Bel me  06-20 03 73 64
e-mail  r.maas@ditvakopleidingen.nl