Jeroen Wijninga

Jeroen Wijninga

Jeroen Wijninga

Commercieel directeur, verantwoordelijk voor Techniek, Bouw, Industrie, Engineering, Metaal en Schildersbranche

Bel me  06-57 80 55 62
LinkedIn  Connect met Jeroen op LinkedIn
e-mail j.wijninga@ditholding.nl
   

Jeroen aan het woord

Met bijna 20 jaar ervaring beschik ik als pragmatische, mensgerichte en gedreven professional over ruime ervaring in commercieel, operationeel en stafmanagement in de arbeidsbemiddeling. Mijn kracht is om vroegtijdig de business impact van relevante (omgevings) ontwikkelingen te herkennen, te vertalen naar een heldere strategie en deze samen met teams te operationaliseren en om te zetten naar tastbare resultaten of het nu gaat om commerciële, operationele of ontwikkeldoelstellingen.

Het speelveld waarin DIT Personeel actief is, verandert de komende decennia sterk. Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt. Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen en daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde vakmannen.

We zijn ervan overtuigd dat DIT Personeel de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van (flexibel) technisch talent. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze vakmannen herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes en uw klanttevredenheid!