DIT Engineering verzekert u van technisch UTA-personeel

DIT Engineering helpt (hoofd)aannemers met het invullen van de vraag naar UTA personeel. Bent u op zoek naar een ervaren werkvoorbereider ter uitbreiding van uw bestaande team of ter vervanging bij ziekte? Of zoekt u een ervaren (hoofd)uitvoerder voor de duur van het project? DIT Engineering biedt al jaren uitkomst in alle mogelijke UTA-functies.

Naast het leveren van de geschikte kandidaat, leveren wij flexibiliteit, continuïteit en besparing op uw personeelskosten. Wilt u weten wat voor u de beste oplossing is of wilt u kennismaken om te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen?

DIT Engineering

U kent ze vast. Organisaties die schuiven met cv's. In de hoop dat er de juiste kandidaat tussen zit. DIT Engineering gelooft daar niet in. Wij brengen uw behoefte gedetailleerd in kaart en stellen vervolgens alleen kandidaten voor die voldoen aan uw wensen. DIT Engineering onderscheidt zich omdat wij:

 • Teleurstelling en tijdverspilling voorkomen
  Vooraf checken wij of een kandidaat al bekend is binnen uw bedrijf.
 • Een betrouwbaar beeld van de kandidaat schetsen:
  Wij checken de referentie van onze kandidaten.
 • Alleen een kandidaat voorstellen als wij hem hebben gesproken:
  Aan de hand van een intakegesprek stellen wij een persoonlijke profiel op.
 • Het Bouwconvenant hanteren:
  De medewerker krijgt 24 vakantiedagen, 15 ADV-dagen en de mogelijkheid tot deelname aan het UTA-Bouwpensioen. De kandidaat krijgt waar hij recht op heeft en jij komt achteraf niet voor verrassingen te staan.

Op zoek naar Engineers?

Wilt u weten wat voor u de beste oplossing is of wilt u kennismaken om te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Neem gerust contact op met DIT Engineering.

Benieuwd naar onze vacatures?

En wil je werken als uitvoerder, werkvoorbereider, projectleider of calculator? Bekijk onze vacatures of verstuur een open sollicitatie:

Bekijk de vacatures van Engineering

Open sollicitatie DIT Engineering

Meer informatie?

Neem contact op met DIT Engineering: 

Silvia.png

Silvia van der Zanden

Regiomanager Team Engineering

telefoon_small  06 - 13 03 61 91

LinkedIn_small  Connect met Silvia op LinkedIn

mail_small  s.vd.zanden@ditengineering.nl