DIT Personeel verzekert je van bouwpersoneel

Voor jou is één vraag relevant. Heb jij op elk gewenst moment genoeg gekwalificeerd vaktalent inzetbaar? Als het aan ons ligt wel. Met DIT Personeel ben je altijd van vaktalent verzekerd.

In de TechniekBouwIndustrieEngineeringMetaal en Schildersbranche. Wij gaan 100% voor vaktalent. Flexibiliteit, capaciteit, continuïteit, zekerheid. Dát is wat wij leveren. Daar mag je ons op aanspreken. Altijd. Bij elke aanvraag weet je direct waar je aan toe bent. Jouw bezetting brengen wij op iedere gewenste sterkte. Met Nederlands vaktalent of ervaren vakmensen van over de grens. Wij leveren.

Specialisaties in de Bouw:

  • Bouwpersoneel

    Timmermannen, Onderhoudstimmermannen, Betontimmermannen of Metselaars. Vul maar aan. Als je jouw uitdagingen met ons bespreekt, hoef je geen moment zonder te zitten. Heb je per direct een ervaren Timmerman of Bouwhulp nodig? Wij regelen het voor je. Heb jij vaktalenten uit meerdere disciplines nodig voor een grootschalig project? Wij hebben aan één woord genoeg. DIT Personeel levert. Altijd aanbod van voldoende vaktalent voor grote én kleine aanvragen.
  • UTA-personeel 

    Ben je op zoek naar een ervaren werkvoorbereider ter uitbreiding van uw bestaande team of ter vervanging bij ziekte? Of zoek je een ervaren (hoofd)uitvoerder voor de duur van het project? DIT Engineering biedt al jaren uitkomst in alle mogelijke functies.

DIT Engineering

  • Collegiale in-en uitleen

    Collegiale in- en uitleen betekent niets meer of minder dan slim gebruik maken van de mogelijkheden van een collega-aannemer. Hij heeft een tekort aan personeel. En je hebt net een aantal goede vakmensen op de bank zitten. Of andersom. Geen onderlinge competitie, maar elkaar een handje helpen en het creëren van een win-win situatie. Want zo blijven goede timmerlieden, metselaars, afwerkers of andere vakmensen aan het werk in de bouw.

Collegiaal in en uitleen

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met één van onze collega's in jouw regio. 

Wilt u personeel aanvragen?

Neem je met ‘nee’ geen genoegen als u vakmensen nodig heeft? Als je direct wilt beschikken over een ervaren installatiemonteur, elektromonteur, timmerman, lasser, schilder of andere vakman? DIT Personeel levert.