Specialisaties van DIT Personeel

U zoekt vakmensen wij vinden en verbinden vakmensen. In de Techniek, BouwEngineering, Metaal en Schildersbranche. Binnen een samenwerking die aansluit op uw vraag en situatie. Voor elke gewenste duur. Volgens de geldende wet- en regelgeving.

De kracht van onze specialistische positie als leverancier van vaktalent. En als we de juiste vakmensen in Nederland niet vinden, hebben we directe connecties in andere EU-landen.

Onze dienstverlening in de Techniek, Bouw, Engineering, Metaal en Schildersbranche.

Technisch personeel

  • Heeft u per direct een ervaren Elektromonteur of Loodgieter/CV monteur nodig? Wij regelen het voor u. Heeft u vakmensen uit meerdere disciplines nodig voor een grootschalig project? Wij hebben aan één woord genoeg.  
  • Of op zoek een ervaren werkvoorbereider ter uitbreiding van uw bestaande team of ter vervanging bij ziekte? DIT Engineering biedt al jaren uitkomst in alle mogelijke functies.

Ik zoek technisch personeel

Bouwpersoneel

  • Heeft u per direct een ervaren Timmerman of Bouwhulp nodig? Wij regelen het voor u. Heeft u vakmensen uit meerdere disciplines nodig voor een grootschalig project? Wij hebben aan één woord genoeg. 
  • Of op zoek een ervaren werkvoorbereider ter uitbreiding van jouw bestaande team of ter vervanging bij ziekte? DIT Engineering biedt al jaren uitkomst in alle mogelijke functies.
  • Slim gebruik maken van de mogelijkheden van een collega-aannemer? Collegiale in- en uitleen biedt de oplossing. DIT Bouwcontact is een ervaren speler op het gebied van collegiale bemiddeling in flexibele arbeid. Naast specifieke kennis van de functies in de bouw is DIT Bouwcontact ook op de hoogte van de actuele vraag- en aanbodsituatie per regio.

Ik zoek bouwpersoneel

Engineers

  • Werkvoorbereider, Hoofduitvoerder of BIM Modelleur. Vul maar aan. Als uw uw uitdagingen met ons bespreekt, hoeft u geen moment zonder te zitten. Heeft u per direct een ervaren Werkvoorbereider of Hoofduitvoerder nodig? Wij regelen het voor u. Heeft u vaktalenten uit meerdere disciplines nodig voor een grootschalig project? Wij hebben aan één woord genoeg. 

Ik zoek uta-personeel

Metaal personeel

  • Conventioneel draaier, Scheepsbouwer, CNC Frezer, Mechanisch Monteur of Lasser. Vul maar aan. Als u uw uitdagingen met ons bespreekt, hoeft u geen moment zonder te zitten. Heeft u per direct een ervaren CNC Frezer of Lasser nodig? Wij regelen het voor u. Heeft u vakmensen uit meerdere disciplines nodig voor een grootschalig project? Wij hebben aan één woord genoeg.

Ik zoek metaal personeel 

 Schilders

  • Constructieschilder, Onderhoudsschilder of Allround Schilder. Vul maar aan. Als u uw uitdagingen met ons bespreekt, hoeft u geen moment zonder te zitten. Heeft u per direct een ervaren Onderhoudsschilder of Allround Schilder nodig? Wij regelen het voor u. Heeft u vakmensen uit meerdere disciplines nodig voor een grootschalig project? Wij hebben aan één woord genoeg.

Ik zoek schilders

Direct personeel aanvragen

Vakmensen nodig op korte of lange termijn? Bijvoorbeeld een ervaren installatiemonteur, elektromonteur, werkvoorbereider, timmerman, lasser of schilder.

Personeel aanvragen

Aanvraag bespreken?

Vooruit kijken en plannen geeft altijd een voorsprong. Bespreek je aanvraag tijdig met ons.

Bel ons op 088-4949500
Mail ons via info@ditpersoneel.nl


Of neem contact op met een vestiging
Wij zijn een landelijke organisatie met vestigingen door heel Nederland, neem contact op met een vestiging in de regio. 

Vestigingen DIT Personeel