DIT Vakopleidingen

DIT Personeel is één bonk passie voor Techniek, Bouw en Metaal. Vanuit die passie investeren we in talent. Daar hebben we in 1998 DIT Vakopleidingen voor opgericht. DIT Vakopleidingen is een groep specialisten binnen de DIT Personeel. Bij DIT Vakopleidingen staan mensen en hun talenten centraal.

Sinds 1998 heeft DIT Vakopleidingen al meer dan 2.500 talentvolle mensen opgeleid. Het theoretische deel wordt uitgevoerd door plaatselijke ROC’s. DIT Vakopleidingen is samen met accountmanagers en opdrachtgevers verantwoordelijk voor het praktijkdeel. Leerling-vakmensen bij DIT Personeel doen altijd passend werk, afgestemd op hun studierichting.

‘Hoge resultaten dankzij permanente aandacht van gedreven praktijkbegeleiders’

DIT Vakopleidingen scoort een gemiddeld slagingspercentage van 90%. Dit resultaat hangt nauw samen met de permanente aandacht van onze praktijkbegeleiders. Dit zijn pure veldwerkers die onze leerling-vakkrachten op de voet volgen en voortdurend ruggenspraak houden met de ROC’s en onze opdrachtgevers en accountmanagers.

De nadruk bij DIT Vakopleidingen ligt op BBL-trajecten op MBO-niveau (1 t/m 4). Ook HBO-opleidingen behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast geeft DIT Vakopleidingen uitvoering aan korte cursussen en klantspecifieke opleidingstrajecten.


Doorzaam Keurmerk Leerwerkintermediair

Doorzaam is de stichting, waar STAF (Stichting Arbo Flexbranche) en STOOF (Stichting voor Opleiding en Ontwikkeling Flexbranche) zijn samen gegaan. De stiching heeft als doelstelling het bevorderen van de duurzame inzetbaarheid van uitzendkrachten door middel van een intergrale aanpak. Uitzendkrachten zijn duuzaam inzetbaar wanneer zij vitaal, met pelzier en vaardig hun werk doen en als zij naast het werk leren en zichzelf ontwikkelen zodat ze door kunenn stromen naar ander werk. DIT Personeel is in het bezit van een het keurmerk Leerwerkintermediair.

Vragen over DIT Vakopleidingen?

Robby Maas      

 Robby Maas

 Manager DIT Vakopleidingen

Bel me  06-20 03 73 64
e-mail  r.maas@ditvakopleidingen.nl