DIT Vakopleidingen

DIT Personeel is één bonk passie voor Techniek, Bouw en Metaal. Vanuit die passie investeren we in talent. Daar hebben we in 1998 DIT Vakopleidingen voor opgericht. DIT Vakopleidingen is een groep specialisten binnen de DIT Personeel organisatie. Bij DIT Vakopleidingen staan mensen en hun talenten centraal.

Sinds 1998 heeft DIT Vakopleidingen al meer dan 2.500 talentvolle mensen opgeleid. Het theoretische deel wordt uitgevoerd door plaatselijke ROC’s. DIT Vakopleidingen is samen met accountmanagers en opdrachtgevers verantwoordelijk voor het praktijkdeel. Leerling-vakmensen bij DIT Personeel doen altijd passend werk, afgestemd op hun studierichting.

‘Hoge resultaten dankzij permanente aandacht van gedreven praktijkbegeleiders’

DIT Vakopleidingen scoort een gemiddeld slagingspercentage van 90%. Dit resultaat hangt nauw samen met de permanente aandacht van onze praktijkbegeleiders. Dit zijn pure veldwerkers die onze leerling-vakkrachten op de voet volgen en voortdurend ruggenspraak houden met de ROC’s en onze opdrachtgevers en accountmanagers.

De nadruk bij DIT Vakopleidingen ligt op BBL-trajecten op MBO-niveau (1 t/m 4). Ook HBO-opleidingen behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast geeft DIT Vakopleidingen uitvoering aan korte cursussen en klantspecifieke opleidingstrajecten.

Maak een afspraak met onze opleidingsspecialisaten ►

Vragen over DIT Vakopleidingen?

Robby Maas      

 Robby Maas

 Manager DIT Vakopleidingen

Bel me  06-20 03 73 64
e-mail  r.maas@ditvakopleidingen.nl