Personeel opleiden

Bij toenemende schaarste aan ervaren vakpersoneel moet je slim zijn en nieuwe wegen bewandelen. Door potentieel technisch talent op te sporen, aan je te binden en op maat op te leiden. Dat doen we al heel lang bij DIT Personeel. We hebben er in 1998 al een specialisatie voor in het leven geroepen: DIT Vakopleidingen.

DIT Vakopleidingen richt zich op de nieuwe generatie doeners die net een vmbo-opleiding achter de rug hebben en op technici met werkervaring die hun kennis en ervaring willen vergroten of van richting willen veranderen. Wij bieden die mensen in samenwerking met lokale ROC’s BBL-trajecten op maat. Met als doel: het behalen van erkende diploma’s op de MBO-niveaus 1 t/m 4 en relevante certificaten. Naast BBL-trajecten biedt DIT Vakopleidingen ook specifieke vakcursussen en modulaire e-learningprogramma’s. We hebben een breed aanbod aan vakopleidingen in de Techniek, Bouw en Metaal.

DIT Praktijkbegeleiders

DIT Vakopleidingen werkt resultaatgericht. Ons succes is grotendeels toe te schrijven aan de inzet van ervaren en zeer gedreven DIT praktijkbegeleiders die leven voor techniek en talentontwikkeling. Zij zijn actief aanwezig en zichtbaar op de werkvloer en begeleiden onze leerling-vakmensen van start tot diploma. Ze weten welke snaren ze moeten raken om het beste uit mensen te halen; ook bij wie het even ‘niet ziet zitten’. Kwestie van luisteren, adviseren en motiveren.

Onze praktijkbegeleiders zijn ook gesprekspartners voor de ROC’s waarmee we samenwerken en voor u, als opdrachtgever. De leertrajecten voorzien in systematische voortgangsgesprekken met alle betrokkenen. Bovendien bewaken en borgen we de kwaliteit en voortgang van de opleiding met het SPIS leerlingvolgsysteem. DIT Personeel investeert in de opleiden en biedt de mogelijkheid om technisch talent dat meedraait in uw flexibele schil na het behalen van hun diploma kosteloos over te nemen.

Praktijk, praktijk en nog eens praktijk

De nadruk in onze BBL-trajecten ligt op de werkpraktijk. Aankomende vakmensen doen ervaring op bij diverse opdrachtgevers en projecten. We koppelen onze leerlingen aan ervaren vakcollega’s die hun verantwoordelijkheid nemen voor extra begeleiding en supervisie over de uit te voeren werkzaamheden. We gaan met onze leerling-vaklieden om als volwaardige collega’s. Ze delen mee in onze DIT Personeel Vakgaranties.

Klantspecifieke BBL-opleidingen

Opdrachtgevers kunnen profiteren van onze kennis, ervaring en opleidingsinfrastuctuur voor vraaggestuurde opleidingstrajecten op maat. Neem contact op met Robby Maas, Manager DIT Vakopleidingen, voor een persoonlijke afspraak in uw regio.

Vragen over DIT Vakopleidingen?

Robby Maas      

 Robby Maas

 Manager DIT Vakopleidingen

Bel me  06-20 03 73 64
e-mail  r.maas@ditvakopleidingen.nl