Opleidingen in de Techniek, Bouw en Metaal

Die kan je volgen bij DIT Vakopleidingen. Werken én leren. Dáár komt het op neer. Als je kiest voor DIT Vakopleidingen kies je voor leren in een betaalde baan met een gratis opleiding. De nadruk ligt op BBL (beroepsbegeleidende leergang). Wij zorgen voor de werkervaring, een ROC bij jou in de buurt levert de theorie. Dat kost je één of twee dagdelen of avonden per week. Daar krijg je een prima toekomst voor terug.

Mbo-opleidingen & hbo-opleidingen

Onze vakopleidingen zijn mbo-opleidingen. Je kunt kiezen uit de niveaus 1 t/m 4, ook opleidingen op hbo-niveau zijn mogelijk. Bij DIT Personeel is de voortgang van je opleiding gegarandeerd. Wij zijn bij zoveel projecten betrokken, dat je altijd in de praktijk kunt meedraaien. Ongeveer 20% van onze collega’s werken binnen een BBL-verband. Dat zijn jaarlijks 400 aankomende en gediplomeerde vaklieden!

DIT Personeel Vakgaranties

Als wij je aannemen voor een leerbaan werk je mee als volwaardige collega. Dat houdt in dat je dezelfde middelen krijgt. Je gaat aan de slag met modern gereedschap en wij zorgen voor de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen. Je doet passend werk met heldere instructies. Kijk maar eens bij de 100% voor vaktalent.

De praktijkbegeleider maakt het verschil

DIT Vakopleidingen bezit drie succesfactoren:

  • Je werkt op uitdagende projecten
  • Je leert op een ROC
  • Je hebt je eigen praktijkbegeleider

Je DIT praktijkbegeleider maakt het verschil. Hij zoekt je vaak op de werkvloer op, bespreekt de voortgang met je, en geeft adviezen en tips, ondersteunt je bij huiswerkopdrachten. En als het even tegenzit? Dan is hij je vertrouwenspersoon die er alles aan doet om je weer op het spoor te zetten. DIT Personeel praktijkbegeleiders zijn gek van Techniek, Bouw of Metaalbewerking, hebben een scherp oog voor talent en kunnen goed luisteren.

Vragen over DIT Vakopleidingen?

Robby Maas      

 Robby Maas

 Manager DIT Vakopleidingen

Bel me  06-20 03 73 64
e-mail  r.maas@ditvakopleidingen.nl