Uitgelicht: Soba

"DITérs met ambitie uit de brand"

Veertig ambitieuze leerlingmonteurs van DIT volgden een cursus Installatiedeskundige Brandmeldinstallaties (IDB). Op 23 november 2015 deden de cursisten examen. Een mooie toegevoegde waarde voor onze opdrachtgevers! Als je werkzaam wilt zijn aan een brandmeldinstallatie, heb je dit staatsdiploma nodig, dit is sinds 1 januari 2014 wettelijk vastgelegd volgens de erkenningsregeling Brandmeldinstallaties. Installatiebedrijven dienen tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden minstens één gediplomeerde installatiedeskundige op de werkplek te hebben. 

Heflin Smit - Docent SOBA Security Opleidingen

Wie                 Heflin Smit - Docen SOBA Security Opleidingen

Direct aan de slag met dit diploma

"De cursisten van DIT hebben zich goed ingezet, zij kennen het belang van dit vakdiploma. De opleiding is er voor iedereen die zich wil specialiseren in de installatiewerkzaamheden betreffende een brandmeldinstallatie. Medewerkers die in het bezit zijn van dit kostbare diploma, kunnen direct aan de slag bij erkende installatiebedrijven BMI. Er is immers een chronisch tekort aan pers onen met dit vakdiploma."

Wie                 Thomas Sterk - Leerlingmonteur DIT

Kennis komt goed van pas

"Hoe monteer ik een brandmeldinstallatie? Aan welke regels moet ik me houden? Bij het installeren van een brandmeldinstallatie komt er veel kijken. Dat kwam tijdens de cursus goed aan het licht. De lessen waren niet alleen zeer interessant, ze werden ook op een boeiende manier gedoceerd. Behalve dat het vakdiploma verplicht is, zal de kennis die ik heb opgedaan goed van pas komen. Voor wie met brandmeldinstallaties wil werken is dit papiertje onmisbaar."

Vragen over werken & leren?

Robby Maas      

 Robby Maas

 Manager DIT Vakopleidingen

Bel me  06-20 03 73 64
e-mail  r.maas@ditvakopleidingen.nl

Investeren in medewerkers

small-Logo-LWP-Winnaar-STOO.png