Werken en leren met DIT Personeel

Heb je een technische vooropleiding gevolgd en wil je verder? Werk je al in de Techniek, Bouw of Metaal en wil je een bepaald vakdiploma halen? Meld je aan bij DIT Vakopleidingen. Kies voor leren met de nadruk op doen. Je draait als collega mee in de dagelijkse werkpraktijk en vergroot je kennis bij een ROC bij jou in de buurt. Je rondt je leer/werkbaan af met een erkend diploma.

Wat wil jij bereiken?

Jezelf verbeteren. Investeren in je toekomst. Je talenten aanspreken, je kennis en vaardigheden vergroten. Dat vergroot je kansen op goed betaald werk. In de Techniek, Bouw of Metaal kun je heel veel bereiken met de juiste diploma’s en certificaten op zak. Als timmerman, als lasser, als elektrotechnicus. Laat weten waar jouw talent ligt.

Jouw leerwensen staan centraal

DIT Vakopleidingen is thuis in de Techniek, Bouw of Metaal. In heel Nederland hebben we vacatures, waarin jij jezelf als leerling-vakman kunt bewijzen. Door met ons mee te werken en verder te leren. Waarom we beter zijn dan alle andere leer/werkbedrijven? Omdat jij bij ons centraal staat. Je krijgt veel aandacht en wij garanderen de voortgang van jouw werk- en leerroute.

Voordelen van DIT Vakopleidingen:

  • Breed opleidingsprogramma, veel opleidingsvormen
  • Jij en jouw talenten staan centraal
  • Je draait als volwaardige collega mee in de dagelijkse werkpraktijk
  • Je hebt je eigen praktijkbegeleider
  • Je doet ervaring op in verschillende bedrijven
  • DIT Personeel betaalt jouw opleiding

Voor wie?

Simpel gezegd: DIT Vakopleidingen is er voor iedereen die wil werken met zijn handen en verder wil in de Techniek, Bouw of Metaal. Als je net een VMBO-opleiding achter de rug hebt, ben je even welkom als wanneer je al jaren werkt in de Techniek, Bouw of Metaal en vooruit wil. Ook als je in een hele andere richting bent opgeleid, maar belangstelling hebt voor Bouw, Techniek of Metaal, wijst DIT Vakopleidingen je graag de weg.

Dus: wat je achtergrond of leeftijd ook is, bij DIT Vakopleidingen word je een betere vakman!

Vragen over werken & leren?

Robby Maas      

 Robby Maas

 Manager DIT Vakopleidingen

Bel me  06-20 03 73 64
e-mail  r.maas@ditvakopleidingen.nl