Opleidingen in de Techniek, Bouw, Metaal en Schildersbranche

Heb je een technische vooropleiding gevolgd en wil je verder? Werk je al in de Techniek, Bouw, Metaal of Schilderbranch en wil je een bepaalde BBL-opleiding volgen? Die kan je volgen bij DIT Vakopleidingen. Werken én leren met een erkend diploma als eindresultaat. Dáár komt het op neer. Als je kiest voor DIT Vakopleidingen kies je voor leren in een betaalde baan met een gratis opleiding. Je draait als collega mee in de dagelijkse werkpraktijk voor de nodige werkervaring en vergroot je theoretische kennis bij een ROC bij jou in de buurt. Dat kost je één of twee dagdelen of avonden per week. Daar krijg je een prima toekomst voor terug.

Simpel gezegd: DIT Vakopleidingen is er voor iedereen die wil werken met zijn handen en verder wil in de Techniek, Bouw of Metaal. Als je net een VMBO-opleiding achter de rug hebt, ben je even welkom als wanneer je al jaren werkt in de Techniek, Bouw of Metaal en vooruit wil. Ook als je in een hele andere richting bent opgeleid, maar belangstelling hebt voor Bouw, Techniek of Metaal, wijst DIT Vakopleidingen je graag de weg.

Mbo-opleidingen & hbo-opleidingen

Onze vakopleidingen zijn mbo-opleidingen. De nadruk ligt op BBL (beroepsbegeleidende leergang). Je kunt kiezen uit de niveaus 1 t/m 4, maar ook opleidingen op hbo-niveau zijn mogelijk. Bij DIT Personeel is de voortgang van je opleiding gegarandeerd. Wij zijn bij zoveel projecten en opdrachten van onze klanten betrokken, dat je altijd in de praktijk kunt meedraaien. Ongeveer 20% van onze collega’s werkt. Dat zijn jaarlijks 400 aankomende en gediplomeerde vaktalenten!

Leren en werken

DIT Vakopleidingen is thuis in de Techniek, Bouw, Metaal en Schildersbranche. In heel Nederland hebben we leerling vacatures, waarin jij jezelf als leerling-vaktalent kunt bewijzen. Door met ons mee te werken en verder te leren. Waarom we beter zijn dan alle andere leer/werkbedrijven? Omdat jij bij ons centraal staat. Je krijgt veel aandacht en wij garanderen de voortgang van jouw werk- en leerroute.

DIT Vakopleidingen bezit drie succesfactoren:

  • Je werkt op uitdagende projecten
  • Je leert op een ROC
  • Je hebt je eigen praktijkbegeleider

De Praktijkbegeleider maakt het verschil
Je DIT praktijkbegeleider maakt het verschil. Hij zoekt je vaak op de werkvloer op, bespreekt de voortgang met je, en geeft adviezen en tips, ondersteunt je bij huiswerkopdrachten. En als het even tegenzit? Dan is hij je vertrouwenspersoon die er alles aan doet om je weer op het spoor te zetten. DIT Personeel praktijkbegeleiders zijn gek van Techniek, Bouw of Metaalbewerking, hebben een scherp oog voor talent en kunnen goed luisteren.

Waarom DIT Vakopleidingen:

  • Breed opleidingsprogramma, veel opleidingsvormen
  • Jij en jouw talenten staan centraal
  • Je draait als volwaardige collega mee in de dagelijkse werkpraktijk
  • Je hebt je eigen praktijkbegeleider
  • Je doet ervaring op in verschillende bedrijven
  • DIT Personeel betaalt jouw opleiding

Dus: wat je achtergrond of leeftijd ook is, bij DIT Vakopleidingen word je een beter vaktalent!

Kijk mee met Mark & Bjorn! Zij volgen een BBL-opleiding via DIT.

Ik heb interesse!

Interesse in het volgen van een BBL-opleiding? Aanmelden kan direct. Wij nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Aanmelden BBL-opleiding

Vacatures BBL

Werken én leren. Dan kan via een BBL-opleiding. Benieuwd naar ons aanbod aan BBL vacatures?

Vacatures BBL

Samen vakmensen opleiden wérkt!

Meer weten over het opleiden van eigen personeel met DIT Vakopleidingen? 

Samen personeel opleiden

Vragen over DIT Vakopleidingen?

Robby Maas      

 Robby Maas

 Manager DIT Vakopleidingen

Bel me  06-20 03 73 64
e-mail  r.maas@ditvakopleidingen.nl