Homij

Wil jij techniek laten werken? Ben je gericht op kwaliteit en wil je werken in een collegiaal team? Dan ben jij de elektromonteur die we zoeken. Jouw DNA past bij HOMIJ!

HOMIJ Technische Installaties is een van de grootste installatiebedrijven in Nederland. Met trots, vakmanschap én plezier werken we dagelijks aan de realisatie en het onderhoud van gebouw gebonden installaties die onze klanten optimaal werk- en leef comfort bieden op het gebied van licht, lucht, water, data, energie en veiligheid. Waar wij werken, laten we onze sporen na. Zo krijgt elk gebouw ons Homij-DNA.

Homij zoekt elektromonteurs in de woning- en utiliteitsbouw in Midden Nederland in de omgeving van:

  • Amersfoort
  • Utrecht

 Samenwerking met DIT Personeel

DIT Personeel verzorgt de werving & selectie voor Homij. Heb jij de juiste kwalificaties en mentaliteit, dan kan jij werken bij een van de grootste installatiebedrijven in Nederland. Homij zoekt:

  • Elektromonteurs
  • Hulpmonteurs

Geïnteresseerd in een vaste baan bij één van de grootste installatiebedrijven van Nederland? Ga door middel van de onderstaande knop direct naar de vacatures van Homij.

                                                                                                                                    Vacatures Homij ►

Liever meer informatie? Neem contact op met Brian Hauwert Accountmanager Techniek Midden: b.hauwert@dittechniek.nl; 06-57734972.

hmoij2.jpg