X-ICT

Wil jij ideeën delen en kansen pakken? Werken in een prettige werkomgeving waar je zelfstandig werkt én onderdeel bent van een hecht team? En sta je graag met beide voeten op de grond (of soms zelfs in de modder)? Dan heb jij de X-ICT-factor!

X-ICT is een specialist voor ICT infrastructuur; service en onderhoud, monitoring en beheer, inrichting en bouw van serverruimtes en datacenters, netwerkbekabeling in koper en glasvezel, IP oplossingen en producten, consultancy en projectmanagement. Verschillende disciplines die zij feilloos aan elkaar verbinden! Sinds 2007 is X-ICT een zelfstandig bedrijf, het team heeft ruim 20 jaar ervaring.  X-ICT:  ‘We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen’.

X-ICT zoekt  ICT- georiënteerde elektromonteurs in de utiliteitsbouw in Midden Nederland in de omgeving van:

  • Eindhoven
  • Zwolle

Samenwerking met DIT Personeel

DIT Personeel verzorgt de werving & selectie voor X-ICT. Heb jij de juiste kwalificaties en mentaliteit, dan kan jij werken bij een van de grootste ICT specialisten in Nederland. X-ICT zoekt:

  • Elektromonteurs: ICT georiënteerd

Geïnteresseerd in een vaste baan bij één van de grootste ICT specialisten van Nederland? Ga door middel van de onderstaande knop direct naar de vacatures van X-ICT.

                                              Vacatures X-ICT ►

Heb je vragen over deze vacature voor de regio Zwolle neem direct contact op met Jesper Schokker Junior Accountmanager Techniek Midden:j.schokker@dittechniek.nl, 06-22914064.

Heb je vragen over deze vacature voor de regio Eindhoven neem direct contact op met Gert Jan van der Pol Regio Manager Techniek Zuid: g.vd.pol@dittechniek.nl , 06-23362927.

X-ICT

Liever eerst meer informatie?

Neem dan contact op met: