ITN Installatietechniek

En wil jij werken bij een totaalinstallateur? ITN Installatietechniek zoekt technisch talent. 

ITN Installatietechniek in Ede is een veelzijdig installatiebedrijf, een totaalinstallateur die elektrotechniek, werktuigbouwkunde en aanvullende technische services combineert in één geïntegreerde oplossing. De totaalaanpak van ITN Installatietechniek ontzorgt opdrachtgevers zij hebben slechts één aanspreekpunt hebben: ITN. ITN Installatietechniek heeft meer dan 100 technische specialisten met hart voor hun vak én voor de opdrachtgever. ITN werkt landelijk, is een familiebedrijf en vierde in 2013 haar 40-jarig jubileum. ITN Installatietechniek is altijd op zoek naar technisch talent, enthousiaste, gemotiveerde collega’s die mee willen werken aan uitdagende projecten.

ITN Installatietechniek zoekt elektromonteurs in de woning- en utiliteitsbouw in Midden Nederland in de omgeving van:

  • Ede
  • Veenendaal
  • Utrecht

Samenwerking met DIT Personeel

DIT Personeel verzorgt de werving & selectie voor ITN Installatietechniek. Heb jij de juiste kwalificaties en mentaliteit, dan kan jij werken bij een van de grootste totaalinstallatiebedrijven in Nederland. ITN Installatietechniek zoekt:

  • Elektromonteurs
  • Hulpmonteurs

Geïnteresseerd in een vaste baan bij één van de grootste installatiebedrijven van Nederland? Ga door middel van de onderstaande knop direct naar de vacatures van ITN Installatietechniek.

                                                                                                                                        Vacatures van ITN ► 

Liever meer informatie? Neem contact op met Michael Borsboom Senior Accountmanager Techniek Midden: m.borsboom@dittechniek.nl, 06-19289117.

ITN Installatietechniek

Liever eerst meer informatie?

Neem dan contact op met: