Breman

‘Breman’ of ‘Brevrouw’. Dat ben je als je werkt bij de Breman Installatiegroep. Als medewerker van dit unieke familiebedrijf ben je echt ‘een van ons’. Je deelt zelfs in de winst. Volgens het unieke ‘Breman-systeem’. De helft van de jaarlijkse winst is voor de aandeelhouders; de andere helft wordt verdeeld over alle medewerkers.

De Breman Installatiegroep is gevestigd in Hasselt (Ov), maar landelijk actief. Op dit moment zoekt Breman vaktalent dat zelfstandig aan de slag gaat in deze regio’s:

  • Eindhoven/Den Bosch - Rosmalen
  • Tilburg
  • Nijmegen
  • Utrecht/Hilversum
  • Amsterdam/Almere

Vast contract

DIT Personeel verzorgt de werving & selectie voor de Breman Installatiegroep. Heb jij de juiste kwalificaties en mentaliteit, dan krijg je direct een vast contract bij één van de meest gerenommeerde bedrijven in de installatiewereld. Breman zoekt:

  • Leidinggevende installatiemonteurs / voorman
  • Zelfstandig werkend installatiemonteurs
  • Hulpmonteurs

Geïnteresseerd in een vaste baan bij één van de betere installatiebedrijven van Nederland? Solliciteer direct door één van de bovenstaande functies aan te klikken. Ook als je al een eigen ploeg aanstuurt, is je reactie welkom.

                                                                                                                                                                                        Vacatures Breman ► 

Uitdagende projecten, kleine ploegen

In de genoemde regio’s wil Breman met kleine ploegen uitdagende projecten realiseren in seriematige woningbouw. De zelfstandig functionerende ploegen bestaan uit 4 tot 6 man. Met als spil: de leidinggevende elektromonteur/voorman die logistiek en organisatorisch verantwoordelijk is voor de op locatie uit te voeren werkzaamheden. De voorman krijgt de beschikking over een Breman-bus en alle benodigde gereedschappen en werkkleding.

Delen in de winst!

Breman is een uniek familiebedrijf waar ruim 1500 vakmensen werken. De onderneming onderscheidt zich met het ‘Breman-systeem’. Van de jaarlijkse winst is 50% voor de aandeelhouders, die dit ‘parkeren’ in het bedrijf als buffer voor mindere tijden. De overige 50% wordt verdeeld over alle medewerkers. Breman betaalt zijn medewerkers marktconform en investeert in opleiding en persoonlijke ontwikkeling. Als ‘Breman’ of ‘Brevrouw’ krijg je prima mogelijkheden om binnen de onderneming door te groeien.

Geïnteresseerd in een vaste baan bij één van de betere installatiebedrijven van Nederland? Solliciteer direct door één van de bovenstaande functies aan te klikken. Ook als je al een eigen ploeg aanstuurt, is je reactie welkom.

Vacatures Breman Installatiegroep

Liever eerst meer informatie?

Neem dan contact op met: