Vacatures DIT Personeel

Bij DIT Personeel gaan we 100% voor vaktalent. Wij zijn als landelijke personele dienstverlener gespecialiseerd in de inzet van (internationaal) vaktalent in de Techniek, Bouw, Metaal, Industrie en Schildersbranche. Werkvelden die voor ons geen geheimen kennen. Door onze kennis van de praktijk en jarenlange ervaring. Werving, selectie én opleiden van vaktalent zit ons in de genen. De nadruk in onze dienstverlenging ligt op uitzenden en detacheren. Met de 7 vakgaranties geven wij onze vaktalenten en klanten meer zekerheid. DIT Personeel staat garant voor vakmanschap!

Bij DIT Personeel staan zeven kernwaarden centraal: vrijheid, resultaatgerichtheid, creativiteit, betrouwbaarheid, dynamiek, eigenzinnigheid en humor. Lees hier meer over onze kernwaarden.

Wij zoeken collega's met passie voor het vak, die zich invreten in de wereld van onze klanten en medewerkers.  Ben jij op zoek naar een leuke baan? Wil jij jouw passie en sociale vaardigheden inzetten? Bekijk onderstaand vacatureaanbod. Zit jouw baan er niet tussen? Laat ons dan weten naar welke baan je wel op zoek bent, stuur hiervoor een open sollicitatie.

Resultaten 1 tot 6 van 6

RSS

Zoek jouw vacature

Verfijn de zoekresultaten

Opleidingsniveau

Open sollicitatie

Heb jij jouw vacature niet gevonden tussen ons actuele vacatureaanbod en wil je toch een sollicitatie achterlaten? Dat kan altijd via een open sollicitatie. Laat je gegevens hieronder achter en we nemen contact met je op.