Vacatures DIT Personeel

Bij DIT Personeel gaan we 100% voor vaktalent. Wij zijn als landelijke personele dienstverlener gespecialiseerd in de inzet van (internationaal) vaktalent in de Techniek, Bouw, Metaal, Industrie en Schildersbranche. Werkvelden die voor ons geen geheimen kennen. Door onze kennis van de praktijk en jarenlange ervaring. Werving, selectie én opleiden van vaktalent zit ons in de genen. De nadruk in onze dienstverlenging ligt op uitzenden en detacheren. Met de 7 vakgaranties geven wij onze vaktalenten en klanten meer zekerheid. DIT Personeel staat garant voor vakmanschap!

Bij DIT Personeel staan zeven kernwaarden centraal: vrijheid, resultaatgerichtheid, creativiteit, betrouwbaarheid, dynamiek, eigenzinnigheid en humor. Lees hier meer over onze kernwaarden.

Wij zoeken collega's met passie voor het vak, die zich invreten in de wereld van onze klanten en medewerkers.  Ben jij op zoek naar een leuke baan? Wil jij jouw passie en sociale vaardigheden inzetten? Bekijk onderstaand vacatureaanbod. 

Resultaten 1 tot 19 van 19

RSS

Zoek jouw vacature

Zit jouw baan er niet tussen?

Staat jouw vacature er niet tussen? Neem direct contact op met:

martina-hensen-88px

  Martina Hensen

  Adviseur HRM

Bel me  06-13 70 67 61
LinkedIn  Connect met Martina op LinkedIn
e-mail m.hensen@ditholding.nl

Open sollicitatie

Zit jouw baan er niet tussen? Je kunt ook een open sollicitatie versturen, ga doorvoor naar open sollicitatie formulier.