Nieuws

 • Wij ‘draaien’ door

  Wij ‘draaien’ door

  Gepubliceerd op 30 april 2020

  Het coronavirus (COVID-19) blijft zich nog steeds wereldwijd verspreiden, hierdoor moeten we de getroffen maatregelen blijven toepassen. Zoals de 1,5 meter afstand. Op sommige werkplekken is dat lastig, zeker als je als vakman op locatie bij een opdrachtgever aan het werk bent. Ondanks alles, gaan veel  projecten binnen de Bouw, Techniek, Metaal en Schildersbranche gelukkig nog door. En wij zijn er trots op jou, en al onze vakmensen die zich blijven inspannen, juist nu. Wij ‘draaien’ dus door, ondanks alles. 

  Lees meer
 • DIT timmerman Bert Rozeveld ziet wat coronavirus aanricht maar blijft er nuchter onder

  DIT timmerman Bert Rozeveld ziet wat coronavirus aanricht maar blijft er nuchter onder

  Gepubliceerd op 20 april 2020

  Bert Rozeveld, allround timmerman, wordt niet blij van wat hij om zich heen ziet. Maar hij houdt de moed erin. Zijn tip in deze onzekere coronatijd? Goed denken om elkaar en af en toe een lolletje maken. “Juist in deze tijd doet een beetje humor wonderen.”

  Lees meer
 • Goed om te weten, onze dienstverlening met COVID-19

  Goed om te weten, onze dienstverlening met COVID-19

  Gepubliceerd op 20 maart 2020

  Het zijn bijzondere tijden. Het Coronavirus (COVID-19) blijft zich wereldwijd verspreiden. Hier moeten we allemaal rekening mee houden en op inspelen. Bij DIT Personeel volgen we daarin het advies van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). 

  Lees meer
 • Focus op veerkracht, capaciteit en kwaliteit in de Techniek, Bouw, Metaal en Schildersbranche

  Focus op veerkracht, capaciteit en kwaliteit in de Techniek, Bouw, Metaal en Schildersbranche

  Gepubliceerd op 13 januari 2019

  Met 2020 beginnen de bedrijven van DIT Holding aan hun derde decennium van gespecialiseerde dienstverlening aan de sectoren Techniek, Bouw, Metaal en Schildersbranche. Er veranderde veel, de afgelopen jaren, maar de focus is nog steeds gericht op veerkracht, capaciteit, kwaliteit en leveringszekerheid. Daarbij ligt in 2020 opnieuw veel nadruk op de juiste vakman voor jouw project.

  Lees meer
 • De WAB - Wij zijn er klaar voor. Jij ook?

  De WAB - Wij zijn er klaar voor. Jij ook?

  Gepubliceerd op 13 januari 2019

  Sinds 1 januari van dit nieuwe jaar stelt de WAB – de Wet Arbeidsmarkt in Balans – nieuwe wettelijke kaders aan de organisatie van flexwerk. Dit heeft een stevige impact op de manier waarop jij en wij omgaan met de inrichting en toepassing van de noodzakelijke flexschil. De WAB raakt namelijk niet alleen in je externe flexschil, maar ook je interne flexschil. Dat kan ingrijpende gevolgen hebben.

  Lees meer
 • Fatih Cavusoglu zet voor honderd procent in op een diploma Elektrotechniek

  Fatih Cavusoglu zet voor honderd procent in op een diploma Elektrotechniek

  Gepubliceerd op 23 december 2019

  “Ik heb de knop omgezet. Dat diploma Elektrotechniek gáát er komen,” zegt Fatih Cavusoglu. “En daarna wil ik verder, want dit is mijn vak. En als je iets wilt graag, word je bij DIT Personeel geweldig geholpen. Die kans laat ik niet lopen, natuurlijk.”

  Lees meer
 • Nieuw jaar, nieuwe kansen? Bij DIT liggen ze voor elke vakman voor het grijpen!

  Nieuw jaar, nieuwe kansen? Bij DIT liggen ze voor elke vakman voor het grijpen!

  Gepubliceerd op 19 december 2019

  Doorgewinterde vakman of leerling, zzp’er of werknemer. Bij DIT Personeel liggen de kansen voor het grijpen. Wij kennen de landelijke markt voor vakpersoneel en de plaatselijke vraag náár vakmannen.

  Lees meer
 • Die extra vakantiedag heb je vast binnen

  Die extra vakantiedag heb je vast binnen

  Gepubliceerd op 19 december 2019

  Vaste banen gaan minder zekerheid bieden, flexbanen juist méér. Dat is een van de effecten van de nieuwe Wet Arbeidsmarkt in Balans, de WAB.

  Lees meer
 • ‘Voor mij is DIT méér dan een werkgever’

  ‘Voor mij is DIT méér dan een werkgever’

  Gepubliceerd op 19 december 2019

  Elektromonteur Saman Mehrvaj is al twintig jaar volledig thuis bij DIT Personeel en zegt: ‘Ik kan mijn toekomst hier zélf vormgeven’. Werk in de buurt? Ja. Interessante projecten? Absoluut.

  Lees meer
Deel nu via: