• Focus op veerkracht, capaciteit en kwaliteit in de Techniek, Bouw, Metaal en Schildersbranche

  13 januari 2020

  Met 2020 beginnen de bedrijven van DIT Holding aan hun derde decennium van gespecialiseerde dienstverlening aan de sectoren Techniek, Bouw, Metaal en Schildersbranche. Er veranderde veel, de afgelopen jaren, maar de focus is nog steeds gericht op veerkracht, capaciteit, kwaliteit en leveringszekerheid. Daarbij ligt in 2020 opnieuw veel nadruk op de juiste vakman voor jouw project.

 • De WAB - Wij zijn er klaar voor. Jij ook?

  13 januari 2020

  Sinds 1 januari van dit nieuwe jaar stelt de WAB – de Wet Arbeidsmarkt in Balans – nieuwe wettelijke kaders aan de organisatie van flexwerk. Dit heeft een stevige impact op de manier waarop jij en wij omgaan met de inrichting en toepassing van de noodzakelijke flexschil. De WAB raakt namelijk niet alleen in je externe flexschil, maar ook je interne flexschil. Dat kan ingrijpende gevolgen hebben.

 • Fatih Cavusoglu zet voor honderd procent in op een diploma Elektrotechniek

  23 december 2019

  “Ik heb de knop omgezet. Dat diploma Elektrotechniek gáát er komen,” zegt Fatih Cavusoglu. “En daarna wil ik verder, want dit is mijn vak. En als je iets wilt graag, word je bij DIT Personeel geweldig geholpen. Die kans laat ik niet lopen, natuurlijk.”

 • Nieuw jaar, nieuwe kansen? Bij DIT liggen ze voor elke vakman voor het grijpen!

  19 december 2019

  Doorgewinterde vakman of leerling, zzp’er of werknemer. Bij DIT Personeel liggen de kansen voor het grijpen. Wij kennen de landelijke markt voor vakpersoneel en de plaatselijke vraag náár vakmannen.

 • Die extra vakantiedag heb je vast binnen

  19 december 2019

  Vaste banen gaan minder zekerheid bieden, flexbanen juist méér. Dat is een van de effecten van de nieuwe Wet Arbeidsmarkt in Balans, de WAB. Daarom heb je als vaktalent bij DIT Personeel een mooie u

 • ‘Voor mij is DIT méér dan een werkgever’

  19 december 2019

  Elektromonteur Saman Mehrvaj is al twintig jaar volledig thuis bij DIT Personeel en zegt: ‘Ik kan mijn toekomst hier zélf vormgeven’.
  Werk in de buurt? Ja. Interessante projecten? Absoluut. Aan

 • DIT is jouw werkgever

  19 december 2019

  Wat verwacht jij van je werkgever? Dat je correct en op tijd wordt betaald, uiteraard. Dat je vandaag brood op de plank hebt, maar morgen en overmorgen ook. Wat DIT Personeel betreft, houdt werkgeve

 • ‘Werken, lekker eten, een potje voetbal kijken… ik kan niet zonder’

  06 november 2019

  Begin met Rishi Ransing niet over de Surinaams-Hindoestaanse keuken, want je raakt niet uitgepraat met deze levensgenieter. Hij vertelt je tot in de finesses hoe je een echte roti maakt.

 • Netwerken, netwerken en vooral… netwerken

  12 september 2019

  Marien de Voogd, Senior Accountmanager bij DIT Engineering: ‘Kansen verkennen en UTA-professionals verleiden om die stap te zetten waar iedereen beter van wordt. Dat is de essentie van onze dienstver

 • Wat u moet weten over de WAB

  12 september 2019

  Per 1 januari 2020 is de Wet Arbeidsmarkt in Balans van toepassing op alle vormen van flexwerk. Deze ‘WAB’ beïnvloedt de dienstverlening van uitzendorganisaties en payrollbedrijven en heeft daarmee

Nieuwsbrieven 

Benieuwd naar onze nieuwsbrieven voor vaktalenten en klanten? Bekijk ze op onderstaande pagina:

Nieuwsbrieven DIT