• ‘Bij DIT tel je mee. Als vakman, als mens, als collega.’

  09 augustus 2017

  Robert Vergouwe (32) zit ruim zes jaar bij DIT Personeel. Wat hem betreft zit hij goed. “Ik ben van huis uit geen technicus, maar ben intussen helemaal thuis in deze wereld. Juist die 100% focus op Techniek spreekt me aan. Je kunt de diepte in gaan, werken aan échte oplossingen.”

 • ‘Ik zit goed bij DIT’

  03 augustus 2017

  Hij weet wat het is om zonder werk te zitten. Het overkwam hem tijdens de crisis. DIT Personeel bracht uitkomst. Hij weet ook dat hij nu als goede, gediplomeerde loodgieter overal terecht kan. “Bedrijven trekken aan je”. Maar Glenn Gerritsen blijft bij DIT. “Ik zit er goed. Met het vooruitzicht op een vast contract.”

 • ‘Voor de veiligheid geldt zero tolerance’

  03 augustus 2017

  De langste tunnel van Nederland, de WesterScheldeTunnel (WST), ondergaat een moderniseringsoperatie. Hoofduitvoerder Frans Haartsen stelde zijn eigen ploeg samen om de bestaande technische installaties te vervangen. Een megaproject. Over de monteurs van DIT Personeel zegt Frans: “Ze zijn ervaren en goed geïnstrueerd. Veilig werken zit bij die mannen tussen de oren.

 • ‘De wil is altijd daar om samen een balans te vinden in zekerheid en kosten’

  03 augustus 2017

  “Als de situatie op de arbeidsmarkt verergert, zullen we als bedrijf serieus moeten afwegen welke projecten we wel en niet aannemen. Nu redden we het nog met de extra vakmensen van DIT Personeel en Larex, waarbij het aandeel van jongens uit Polen, Roemenië en Spanje toeneemt. Zolang als dat kostentechnisch uit kan, is dat een goede oplossing.”

 • ‘Op het punt van veiligheid ken ik geen beter uitzendbureau dan DIT Personeel’

  02 augustus 2017

  ‘Samen bouwen aan morgen’. Dat is het motto van allround bouwbedrijf Van der Heijden in het Noord-Brabantse Schaijk. Je zou eraan kunnen toevoegen: ‘met 100% nadruk op elkaars veiligheid’. Uitvoerder Jan van Lier: “Veiligheid is het eerste punt in ons bedrijfsboekje. DIT Personeel is de enige partij die ik daar volledig in vertrouw.”

 • ‘Een betere vakman had DIT Personeel er voor ons niet uit kunnen pikken’

  06 juni 2017

  Benno Masselink van Descotech Metal is een duizendpoot. Planning, werkvoorbereiding, engineering, hij doet het allemaal zelf. Na een prima loopbaan in loondienst, begon hij in 2008 zijn eigen bedrijf. Zijn motivatie? “De uitdaging om voor je klanten geweldige producten te maken. Dat geeft energie.”

 • 'Eerlijkheid duurt het langst’

  02 juni 2017

  Effectieve oplossingen bedenken. Leerlingen aan leermeesters koppelen. Over de grenzen kijken. Het uiterste doen om vaktalent aan je te binden. Met passend werk, goede spullen en solide garanties. Accountmanager Wim Schotman (32) is er dagelijks mee bezig. Met plezier en veel energie.

 • ‘We zullen steeds vaker slim moeten schuiven’

  01 juni 2017

  “De leveringsbetrouwbaarheid van DIT Personeel is goed. Maar blijft de bouw aantrekken, dan moeten we ons samen voorbereiden op toenemende schaarste aan vakpersoneel. Dan zullen we vaker slim moeten schuiven.” Aldus Peter van Iersel, personeelscoördinator bouwplaatsmedewerkers van Hazenberg Bouw in Vught.

 • Bij DIT Personeel staat veiligheid altijd op 1!

  31 mei 2017

  De vaktalenten van DIT Personeel krijgen gedegen werk- en veiligheidsinstructies en controle op werkomstandigheden. Bij DIT Personeel staat veiligheid altijd op 1! Door goede afspraken te maken kunn

 • Doe mee aan de DIT Personeel BBQ-vaktalent competitie

  30 mei 2017

  ‘IN IEDER VAKTALENT SLUIMERT EEN BBQ-CHEF’

  In ieder vaktalent schuilt een BBQ-talent. Dus: laat zien wat je kunt. Zet je beste BBQ-recepten, slimste tips, ongelooflijkste bloopers en smaak be