DIT Personeel gaat 100% voor vaktalent

Flexibiliteit, capaciteit, continuïteit, zekerheid. Dát is wat wij leveren. Daar mag je ons op aanspreken. Altijd. Bij elke aanvraag weet je direct waar je aan toe bent. Jouw bezetting brengen wij op iedere gewenste sterkte. Met Nederlands vaktalent of ervaren vakmensen van over de grens. Wij leveren. 

  • DIT Personeel is 100% thuis in de Techniek, Bouw, Industrie, Engineering, Metaal en Schildersbranche.
  • Wij hebben landelijke dekking en zijn toch lokaal actief; de zekerheid van actieve vestigingen door heel Nederland met kennis van de lokale arbeidsmarkt.
  • Wij leveren gekwalificeerde vaktalenten en hebben met iedereen een interview.
  • DIT Personeel staat daarom 100% in voor de skills en kwaliteiten van haar vaktalenten.
  • Als de vaktalenten aan de slag gaan krijgen ze altijd gedegen werk- en veiligheidsinstructies en controle op werkomstandigheden.
  • Onze vaktalenten gaan alleen aan de slag met het juiste materiaal.
  • DIT Personeel heeft altijd aanbod van voldoende vaktalent voor grote en kleine aanvragen door werving in het binnen- en buitenland.
  • Wij volgen en hebben aantoonbare kennis van arbeidsrecht en specifieke wet- en regelgeving.

Direct personeel aanvragen

Vakmensen nodig op korte of lange termijn? Plaats dan je personeelsaanvraag. Voor bijvoorbeeld een ervaren installatiemonteur, elektromonteur, timmerman, lasser of schilder. 

Personeel aanvragen

Ontmoet onze collega's

Wij zijn altijd op zoek naar collega's die met onze organisatie mee willen groeien. Wil jij bijvoorbeeld als Accountmanager of Recruiter aan de slag in een van onze vakgebieden? Bekijk dan onze interne vacatures en solliciteer!

Bekijk het vacatureaanbod

Onze medewerkers

Werving, selectie én opleiden van vaktalent zit ons in de genen. Onze medewerkers zijn dan ook thuis in de vakgebieden waarin wij actief zijn. Wij kennen de markt, onze klanten en medewerkers. Daarbij staan er vier kernwaarden centraal in ons werk: verbindend, professioneel, flexibel en vooruitstrevend.

Benieuwd naar onze medewerkers? Leer ze dan snel kennen, enkele collega's vertellen je graag over hun werk, welke eigenschappen je nodig hebt om bij DIT te werken én waarom zijn bij DIT werken!

DIT zijn onze medewerkers