DIT Personeel gaat 100% voor vaktalent

Flexibiliteit, capaciteit, continuïteit, zekerheid. Dát is wat wij leveren. Daar mag je ons op aanspreken. Altijd. Bij elke aanvraag weet je direct waar je aan toe bent. Jouw bezetting brengen wij op iedere gewenste sterkte. Met Nederlands vaktalent of ervaren vakmensen van over de grens. Wij leveren. 

  • DIT Personeel is 100% thuis in de Techniek, Bouw, Industrie, Engineering, Metaal en Schildersbranche.
  • Wij hebben landelijke dekking en zijn toch lokaal actief; de zekerheid van actieve vestigingen door heel Nederland met kennis van de lokale arbeidsmarkt.
  • Wij leveren gekwalificeerde vaktalenten en hebben met iedereen een interview.
  • DIT Personeel staat daarom 100% in voor de skills en kwaliteiten van haar vaktalenten.
  • Als de vaktalenten aan de slag gaan krijgen ze altijd gedegen werk- en veiligheidsinstructies en controle op werkomstandigheden.
  • Onze vaktalenten gaan alleen aan de slag met het juiste materiaal.
  • DIT Personeel heeft altijd aanbod van voldoende vaktalent voor grote en kleine aanvragen door werving in het binnen- en buitenland.
  • Wij volgen en hebben aantoonbare kennis van arbeidsrecht en specifieke wet- en regelgeving.

Direct personeel aanvragen

Neem je met ‘nee’ geen genoegen als je vakmensen nodig hebt? Als je direct wilt beschikken over een ervaren installatiemonteur, elektromonteur, timmerman, lasser, schilder of andere vakman? Plaats dan direct je aanvraag via onderstaande knop.

Vacatures DIT Personeel

Wij zijn altijd op zoek naar winnaars die met onze organisatie mee willen groeien. Wil jij bijvoorbeeld als Accountmanager of Recruiter aan de slag in een van onze vakgebieden? Bekijk dan onze interne vacatures en solliciteer direct!

Bekijk onze interne vacatures

Staat jouw vacature er niet tussen? Neem direct contact op met:

Marie Louise van Geelen

  Marie-Louise van Geelen

  Corporate Recruiter

Bel me  06-12335434
LinkedIn  Connect met Marie-Louise op LinkedIn
e-mail m.v.geelen@ditholding.nl

Open sollicitatie

Zie jij jezelf werken in een van onze teams? Heb jij passie voor de branche en duik jij in de wereld van onze klanten en vaktalenten maar zit jouw baan er op dit moment niet tussen. Je kunt ook een open sollicitatie versturen, ga doorvoor naar ons open sollicitatie formulier.

Open sollicitatie DIT Personeel