Meer dan alleen een uitzendbureau voor de techniek

Het is niet ingewikkeld. U zoekt mensen. En wij leveren die. Of je zoekt werk. En wij regelen dat. We maken de zaken vooral niet mooier, complexer of duurder. DIT verkoopt geen praatjes, maar gaat gewoon aan de slag.

Zoek je werk in de techniek?
Leerlingen, vakkrachten en kaderpersoneel in de techniek kiezen voor ons omdat ze altijd bij ons terecht kunnen in één van onze vestigingen in heel Nederland. Wij hebben uitdagende vacatures bij allerlei interessante bedrijven. Geregeld door jouw eigen accountmanager met jarenlange ervaring in het vakgebied. Hij of zij staat altijd voor je klaar. Op één voorwaarde; dat je net als ons van aanpakken weet.

  • Vakpersoneel 
    Ben jij op zoek naar een baan in de technische sector? Wil je werken in de elektro- of installatietechniek bij interessante opdrachtgevers? DIT heeft volop vacatures voor mooie opdrachten in de techniek. Daardoor hebben we genoeg nieuwe uitdagingen voor jou

Lees hier voor meer informatie

  • Kaderpersoneel / UTA-Personeel
    Je bent een ervaren bouwkundige of een starter met doorgroeipotentie. En je wilt aan de slag. Bij DIT kan dat. Je kunt bij ons werken voor gerenommeerde hoofdaannemers. Projecten die bij je passen. Wil je bijvoorbeeld werken als uitvoerder, werkvoorbereider, projectleider of calculator? Wij regelen het. Op één voorwaarde: dat je net als wij van aanpakken weet.

Lees hier voor meer informatie

  • Leerling
    Je hebt interesse in werken in de techniek. En wilt tegelijkertijd werken én leren. Dan kun je een BBL-opleiding volgen. DIT Vakopleidingen helpt jou met het vinden van een BBL-opleiding en/of leerbedrijf bij jou in de buurt. Want laten wij eerlijk zijn, zonder diploma’s kom je nergens. 

Lees hier voor meer informatie

Ik ben een opdrachtgever en zoek personeel in de technische sector
Bent u als werkgever op zoek naar een partner voor flexibel personeelsbeleid? Geen probleem. Met bijna 20 vestigingen door heel Nederland en meerdere labels onder een gezamenlijke holding bieden wij u graag een totaaloplossing. Van installatiemonteur tot loodgieter of van uitvoerder tot calculator. Wij pakken het voor je aan. Hoe? Dat vertellen we je graag.

Lees hier voor meer informatie

 

 

Meer weten hierover?

Neem contact op met een lid van ons gespecialiseerde sales team.

René van Beek

René van Beek

Directielid, verantwoordelijk voor Bouw, Techniek, Industrie en Metaal

Bel me  06-54 29 18 18 
LinkedIn  Connect met René op LinkedIn
e-mail r.v.beek@ditholding.nl
   

Direct personeel nodig?

Het is niet ingewikkeld. U zoekt mensen. En wij leveren die. Ook op korte termijn.

Vacatures in de techniek