Wie is DIT Personeel

Bij DIT Personeel verbinden we vakmensen aan onze opdrachtgevers in de techniek, bouw, metaal- en schildersbranche. Dat doen wij sinds 1992. Met ons landelijke netwerk van vestigingen bieden wij altijd werk in de buurt. De werving, selectie en het opleiden van vakmensen zit in onze genen. Wij gaan voor kwaliteit en dat zie je terug in alles; van stipte en correcte verloning, benodigde certificeringen tot professionele materialen voor onze vakmensen.

Nieuwsberichten DIT Personeel

Op de hoogte blijven van ons laatst nieuws en de ontwikkelingen bij DIT Personeel? Bekijk onze nieuwsitems.

Nieuwsberichten

DIT is MVO

DIT Personeel staat voor open, eerlijke samenwerking. Met opdrachtgevers, collega's en vaktalenten. Binnen duurzame relaties, waarin continuïteit geborgd is. Winstgevendheid is belangrijk, maar de klantbeleving is maatgevend. We geven ons rekenschap van de impact van onze bedrijfsactiviteiten op mens en milieu. Dat ligt vast in ons MVO-beleid.

DIT is MVO

Direct personeel aanvragen

Vakmensen nodig op korte of lange termijn? Bijvoorbeeld een ervaren installatiemonteur, elektromonteur, werkvoorbereider, timmerman, lasser of schilder.

Personeel aanvragen

Werken bij DIT Personeel

Wij zijn altijd op zoek naar collega's die met onze organisatie mee willen groeien. Wil jij bijvoorbeeld als Accountmanager of Recruiter aan de slag in een van onze vakgebieden? Bekijk dan onze interne vacatures en solliciteer!

Bekijk het vacatureaanbod