Wie is DIT Personeel

Bij DIT Personeel gaan we 100% voor vaktalent. Wij zijn als landelijke personele dienstverlener gespecialiseerd in de inzet van (internationaal) vaktalent in de Techniek, Bouw, Industrie, Engineering, Metaal en Schildersbranche. Werkvelden die voor ons geen geheimen kennen. Door onze kennis van de praktijk en jarenlange ervaring. Werving, selectie én opleiden van vaktalent zit ons in de genen. De nadruk in onze dienstverlening ligt op uitzenden en detacheren. Met de 7 vakgaranties geven wij onze vaktalenten en klanten meer zekerheid. DIT Personeel staat garant voor vakmanschap! Lees meer over DIT bij Wie is DIT Personeel.

Wie is DIT Personeel

Werken bij DIT Personeel

Wij zoeken collega's met passie voor het vak, die zich invreten in de wereld van onze klanten en vaktalenten.  Ben jij op zoek naar een leuke baan? Wil jij jouw passie en sociale vaardigheden inzetten? Bekijk ons vacatureaanbod.

Werken bij DIT Personeel

DIT is MVO

DIT Personeel staat voor open, eerlijke samenwerking. Met opdrachtgevers, collega's en vaktalenten. Binnen duurzame relaties, waarin continuïteit geborgd is. Winstgevendheid is belangrijk, maar de klantbeleving is maatgevend. We geven ons rekenschap van de impact van onze bedrijfsactiviteiten op mens en milieu. Dat ligt vast in ons MVO-beleid.

DIT is MVO

DIT Personeel vaknieuws

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen in de branche en bij DIT Personeel? Bekijk onze nieuwsbrief.

Vaknieuws

Werken bij DIT Personeel

Wij zijn altijd op zoek naar collega's die met onze organisatie mee willen groeien. Wil jij bijvoorbeeld als Accountmanager of Recruiter aan de slag in een van onze vakgebieden? Bekijk dan onze interne vacatures en solliciteer!

Bekijk het vacatureaanbod